Nie wiem jak te utarczki słowne mają się do inwestycji Barurskiego 9.
Bardzo dobrze, że robiony jest porządek na forum, bo użytkowników niekoniecznie interesują pyskówki. A tu, jeśli ktoś ma inne zdanie, to od razu jest od trolli wyzywany - pewnie też mi się zaraz dostanie. I tak, ten post nie jest na temat Bardurskiego 9, więc nie będę się wypłakiwał, jak zostanie wykasowany.
Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
Re: Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
luc pisze:Nie wiem jak te utarczki słowne mają się do inwestycji Barurskiego 9.
Bardzo dobrze, że robiony jest porządek na forum, bo użytkowników niekoniecznie interesują pyskówki. A tu, jeśli ktoś ma inne zdanie, to od razu jest od trolli wyzywany - pewnie też mi się zaraz dostanie. I tak, ten post nie jest na temat Bardurskiego 9, więc nie będę się wypłakiwał, jak zostanie wykasowany.
Za co się ma dostać? Pan tu robi robotę akurat merytoryczną. Jakieś 80% dyskusji przy wątkach odbiega od tematu ale kasowanych jest ułamek. Wyzwiska zostają ale napisanie o paru użytkownikach swoich przemyśleń w kulturalnych słowach już nie przejdzie

teqnix pisze:luc pisze:Nie wiem jak te utarczki słowne mają się do inwestycji Barurskiego 9.
Za co się ma dostać? Pan tu robi robotę akurat merytoryczną. Jakieś 80% dyskusji przy wątkach odbiega od tematu ale kasowanych jest ułamek. Wyzwiska zostają ale napisanie o paru użytkownikach swoich przemyśleń w kulturalnych słowach już nie przejdzieGdyby zostawić same suche wpisy dotyczące inwestycji to forum byłoby za nudne co też i osobom odpowiedzialnym za jego prowadzenie na rękę przecież nie jest. A jak już jesteśmy w temacie, co Pan sądzi o inwestycji na Badurskiego oraz okolicy ?
luc nie daj się podpuścić i czasem nie waż wydać negatywnej opinii odnośnie tego zadupia na bandurskiego
jeśli jeszcze nie wiesz (choć chłop głosi o tym w co drugim poście) to teqnix będąc rasowym inwestorem (w sumie z tym starym mieszkaniem, w którym pomieszkuje ma trzy kanciapy) nabył w tej inwestycji mieszkanie i tylko czeka by naskoczyć lub wdać się w polemikę z kimkolwiek kto kwestionuje zajebistość tej miejscówki
jak widzisz na poprzedniej stronie, szanowna użytkowniczka nie zachowała ostrożności i jest posądzana o agenturę, w sumie ja też sądzę, że jak mogła napisać w środku wakacji posta w piątek przed południem, jak wtedy każdy człowiek odpoczywa na wakacjach, a nie pisze na forum opinie o inwestycjach

no i wisienka na torcie, jakbyś... czasami szukał mieszkania to...
teqnix pisze:A nie rozważałeś Badurskiego? Zostało tam jedno na parterze około 75 m i kilka 70 m.
teqnix pisze:Nie jestem żadnym naganiaczem, ale ..... [cała litania] Ja mocno polecam w takiej cenie i założeniach wielkościowych inwestycje na Badurskiego 9.
itd.

a ten trol tak się dzisiaj wybierał do roboty, że w każdym poście spamuje od rana, ale przynajmniej zrobił coming out jaka jego robota, także zapewne zaraz się tu udzieli z przemową jak tylko wróci do pracy

Nerdy puszczaja inwestorom w patolawalerki bo stops zwrotu ujemna, młodym parom to samo bo na więcej niż 39mw w bezpiecznym kredycie na 30 lat ze zmiennym co 5 lat oprocentowaniem na kwote 800k też nie bardzo stać. Kraj dobrobytu wg PIS. Cała Europa nam zazdrości Sopotu wg sponsorowanego artykułu w daily mail.
Natomiast merytorycznie to miejsce idealne ma wynajem zarówno dla studentów Collegium medicum UJ. To poważne studia, nadziani rodzice często. Dobry klient. Oraz na airbnb dla rodzin chorych leczonych w pobliskim szpitalu. To taki aparthotel-akademik Kampusu Collegium Medicum
pozdro pisze:Kraj dobrobytu wg PIS. Cała Europa nam zazdrości Sopotu wg sponsorowanego artykułu w daily mail.
I prawidłowo bo polskie wybrzeże to chyba jedyny w Europie kraj gdzie jest szansa, że w lecie temperatura wody w morzu będzie wyższa niż na zewnątrz

Poleci ktoś jakieś panele, żeby się sprawdziły zarówno przy ogrzewaniu podłogowym jak i w kuchni? Bo w tej inwestycji wszyscy chyba w pakiecie podłogówkę dostają a jakoś mi się płytki w salonie nie widzą.
Czy ktoś kto kupił mieszkanie dostał pismo o opóźnieniach z uwagi na przedłużające się procedury w przedmiocie przyłączy energii i sieci ciepłowniczej? Ja dostałem to pewnie i do reszty poszło. Obecnie planowany termin przeniesienia własności to koniec tego roku ale są gotowi oddać mieszkanie w posiadanie wcześniej celem wykańczania. Mnie to raczej nie dotyczy bo jestem wyportkowany
Lepiej już poczekać te 3 miesiące ale mieć ogrzewanie miejskie niż jakieś bieda kotłownie.

Lepiej już poczekać te 3 miesiące ale mieć ogrzewanie miejskie niż jakieś bieda kotłownie.
Też dostałem takie pismo. Pomysł z kotłownią faktycznie wydaje się słaby, ale cóz zrobić, zostaje tylko czekać aż podłączą MPEC.
Ciekawe, czy za te opóźnienia będą nam przysługiwały kary umowne zgodnie z umową dew.
Ciekawe, czy za te opóźnienia będą nam przysługiwały kary umowne zgodnie z umową dew.
Witam przyszłych mieszkańców nieruchomości Badurskiego 9
Poniżej przedstawiam zdjęcia jedynej drogi dojścia do nowo wybudowanego bloku.
Jest ciekawa, choć akurat dzisiaj nie udało się sfotografować żadnego dzika ani jelenia, ale pewnie zobaczycie je na żywo.
Z ostatnich doniesień wynika, że tak już zostanie.
Uczelnia po tym jak zamknęła bramkę i bramy, przeniosła wjazd i wejście na teren akademików całkowicie od strony ul. Obronnej i wyłączyła lampy na ul Badurskiego.
Niestety jest jeszcze gorsza informacja, że wykonawca bloku choć miał wykonać oświetlenie przy budowanym chodniku to niestety nie będzie go wykonywał.
Pozdrawiam
Poniżej przedstawiam zdjęcia jedynej drogi dojścia do nowo wybudowanego bloku.
Jest ciekawa, choć akurat dzisiaj nie udało się sfotografować żadnego dzika ani jelenia, ale pewnie zobaczycie je na żywo.
Z ostatnich doniesień wynika, że tak już zostanie.
Uczelnia po tym jak zamknęła bramkę i bramy, przeniosła wjazd i wejście na teren akademików całkowicie od strony ul. Obronnej i wyłączyła lampy na ul Badurskiego.
Niestety jest jeszcze gorsza informacja, że wykonawca bloku choć miał wykonać oświetlenie przy budowanym chodniku to niestety nie będzie go wykonywał.
Pozdrawiam
-
Witam,
tu więcej info o pracach przy nowym chodniku:
"Budowa chodnika na ul. Badurskiego"
krakow.pl/dzielnica_xii_biezanow-prokocim/274464,2326,komunikat,budowa_chodnika_na_ul__badurskiego.html
Szkoda że być może nie będzie solidnego oświetlenia, ale należy pamietać że jakby deweloper je postawił, to potem wspólnota je utrzymuje - o ile przy samym bloku jest ono absolutnie konieczne, to przy chodniku wzdłuż całej ulicy od skrzyżowania, to już byłoby mocno kosztowne w utrzymaniu wg mnie. Pojęcia nie mam jakie są plany.
Ma ktoś aktualne zdjęcia inwestycji lub otoczenia którymi chciałby sie tu podzielić?
Ktoś ma więcej info z biura niż to co przesłali ostatnio mailem o opóźnieniu w związku z MPEC?
Pozdrawiam serdecznie!
tu więcej info o pracach przy nowym chodniku:
"Budowa chodnika na ul. Badurskiego"
krakow.pl/dzielnica_xii_biezanow-prokocim/274464,2326,komunikat,budowa_chodnika_na_ul__badurskiego.html
Szkoda że być może nie będzie solidnego oświetlenia, ale należy pamietać że jakby deweloper je postawił, to potem wspólnota je utrzymuje - o ile przy samym bloku jest ono absolutnie konieczne, to przy chodniku wzdłuż całej ulicy od skrzyżowania, to już byłoby mocno kosztowne w utrzymaniu wg mnie. Pojęcia nie mam jakie są plany.
Ma ktoś aktualne zdjęcia inwestycji lub otoczenia którymi chciałby sie tu podzielić?
Ktoś ma więcej info z biura niż to co przesłali ostatnio mailem o opóźnieniu w związku z MPEC?
Pozdrawiam serdecznie!
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”