Krakus44 pisze:Bazuje na prognozach madrzejszych ode mnie.
A to z pewnością. I robią Cię jak chcą.

Krakus44 pisze:Bazuje na prognozach madrzejszych ode mnie.
anubis pisze:Krakus44 pisze:Dokladnie to samo chcialem powiedziec.
Dodam jeszcze, ze to bez znaczenia ile buduje sie w calej PL. Oni wejda tylko do 6 aglomeracji. Ale i tego mozna sie dowiedziec dopiero jak sie przeczyta do konca. Niestety nie wszyscy to ogarniaja. Jak moga zatem rozumiec sytuacje nieruchomosci i cokolwiek przewidywac?
O naiwności, jakiś kolejny Think Tank pisze Wam w sponsorowanym artykule, że na podstawie ich analiz za 5 lat, a więc w 2025 roku, wg. ich szacunków, udział w rynku PRS to będzie zapierające dech w piersiach 3-5%.
Mar G pisze:a tymczasem
bankier.pl/wiadomosc/Dom-Development-chce-nabyc-pakiet-akcji-w-krakowskiej-spolce-Sento-8073047.html
Krakus44 pisze:Mar G pisze:a tymczasem
bankier.pl/wiadomosc/Dom-Development-chce-nabyc-pakiet-akcji-w-krakowskiej-spolce-Sento-8073047.html
Oni najwyrazniej nie czytali tutejszych niezbitych prognoz.
Giovanna pisze:Jak mozna bylo sie domyslac na obnizki nie ma co liczyc.
Co co kupili kilkanascie/dziesiat miesiecy temu widac sa i beda do przodu.
Ci co nie kupili, poczekaja jeszcze...ze 2 albo 122 lat. Zobaczymy.
Jakze jestem naprawde zaskoczona, ze "inwestycja" w mieszkanie, w Krakowie, to rozsadna taktyka...![]()
"Myslalam", ze lepiej trzymac oszczednosci na skarpetkowycch kontach bankowych, pomimo inflancji, jak robia tu co poniektorzy eggzperci, ale jednak dobrze sie odwazyc na refleksje i zdrowo-rozsadkowe myslenie.
nieruchomosci.wprost.pl/mieszkania/10430866/ceny-mieszkan-narodowy-bank-polski-prognozuje-stabilizacje.html
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: NeVeS i 25 gości