Witajcie,
Niedawno zacząłem poszukiwania mieszkania i moją uwagę zwróciła inwestycja na Zakrzowieckiej.
obido.pl/rynek-pierwotny-krakow/zakrzowiecka-31a/#from_developer_1
Nie dzwoniłem jeszcze pod podany numer, w google widać, że budynek już stoi a ceny wydają się atrakcyjne i akurat mi z różnych względów lokalizacja odpowiada...
Problem pojawia się tu, że w google nie ma ani słowa o tej inwestycji! Mieszkania są sprzedawane jako nowe, chociaż firma twierdzi, że inwestycja była zrealizowana w latach 2007 - 2009
sites.google.com/site/aginwestbud/firma
Do tego na jednym z forów znalazłem masę negatywnych wpisów na temat tej inwestycji... z 2009 roku!
forum.gazeta.pl/forum/w,61,97257744,97257744,AG_INWEST_BUD.html
Tym czasem po prawie 12 latach pojawia się oferta na nowe mieszkania w tej inwestycji, "Urbanizator" który je sprzedaje też w internecie nie istnieje! W związku z tym wszystkim chciałem zapytać, czy ktoś kojarzy ten temat i wie o co właściwie tu może chodzić?
Zakrzowiecka 31a Kraków - Inwestycja Widmo / informacje i opinie
Re: Zakrzowiecka 31a Kraków - Inwestycja Widmo / informacje i opinie
Weź ogarniętego prawnika i niech sprawdzi księgi wieczyste, umowę i wszystko to, co jeszcze przy transakcji zakupu mieszkania niesie ze sobą ryzyko. Taką transakcję da się w miarę bezpiecznie przeprowadzić, zwłaszcza jeżeli budynek już stoi i mowa jest o gotowym lokalu.
Re: Zakrzowiecka 31a Kraków - Inwestycja Widmo / informacje i opinie
Cześć,
Również jestem zainteresowana ta inwestycja, proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Również jestem zainteresowana ta inwestycja, proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”