Odbiory nowych mieszkań od dewelopera CP RE (Prądnik Nowy Kraków) - forum

Zapraszam mieszkańców inwestycji Prądnik Nowy od CP RE do zakładania tematów dotyczących ich osiedla. Miejsca parkingowe, problemy osiedla, nowe etapy inwestycji, wspólnota mieszkaniowa itp.
milka

Re: Odbiory nowych mieszkań od dewelopera CP RE (Prądnik Nowy Kraków) - forum

Postautor: milka » 04 sty 2017, 15:57

Protokół odbioru jest jeden ten co wszyscy mają, jest on podpisany przez nas, przedstawiciela KPB Cracovia i osobę reprezentującą CP RE.

Hiroshima

Postautor: Hiroshima » 04 sty 2017, 15:58

Poprawki naniesione po podpisaniu umowy? Może lepiej przesunąć termin.

milka

Postautor: milka » 04 sty 2017, 16:17

No dokładnie to w dniu podpisania aktu mają "ruszyć prace"... Dodam, że odbiór mieliśmy przed świętami, ale za mało czasu mieli jak widać :evil:
Wszyscy już wykańczają, a my siedzimy i czekamy, szlag mnie trafia już powoli...

pawel

Postautor: pawel » 04 sty 2017, 22:40

Rzeczywiście dziwna sytuacja. A jakieś poważne te usterki?
U mnie też na właściwym odbiorze miałem "uwagę" co do jednej wnęki drzwi, ale ustaliliśmy (podczas odbioru z Panem z Cracovii) że podpiszemy protokół bez uwag, a oni na następny dzień usuną te usterki. Odbiór mieliśmy po południu, a następnego dnia rzeczywiście przed południem wykonano te poprawki i nie było problemu.

samuel

Zdjęcia z odbiorów nowych mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy Kraków

Postautor: samuel » 25 sty 2017, 21:12

Mam prośbę, poluję na nowe mieszkanie w kolejnym etapie osiedla Prądnik Nowy w Krakowie, tylko bardzo interesuje mnie standard i jakość oddawanych przez dewelopera CP RE lokali, co pewnie nie jest specjalnie dziwne ;) Oczywiście przejrzałem dokładnie ten wątek, ale może znajdzie się ktoś, kto podzieliłby się ze mną jakimiś zdjęciami, które przedstawiałyby, jak wyglądają mieszkania w stanie deweloperskim od tego dewelopera w tej inwestycji. Oczywiście opinie o tym, czy jesteście zadowoleni także mile widziane. Mieliście jakieś większe zastrzeżenia, czy wszystko poszło gładko i lokale bez problemów się wykańcza, no może poza wspomnianą już tu deską pod drzwiami balkonowymi, która faktycznie jest dziwnym rozwiązaniem :) Może ktoś się podzieli tym, jakie ma na ten temat opinie, będę wdzięczy, całkiem możliwe, że przyszłym sąsiadom ;)

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”