Odbiory nowych mieszkań od dewelopera CP RE (Prądnik Nowy Kraków) - forum
Re: Odbiory nowych mieszkań od dewelopera CP RE (Prądnik Nowy Kraków) - forum
Protokół odbioru jest jeden ten co wszyscy mają, jest on podpisany przez nas, przedstawiciela KPB Cracovia i osobę reprezentującą CP RE.
Poprawki naniesione po podpisaniu umowy? Może lepiej przesunąć termin.
No dokładnie to w dniu podpisania aktu mają "ruszyć prace"... Dodam, że odbiór mieliśmy przed świętami, ale za mało czasu mieli jak widać
Wszyscy już wykańczają, a my siedzimy i czekamy, szlag mnie trafia już powoli...

Wszyscy już wykańczają, a my siedzimy i czekamy, szlag mnie trafia już powoli...
Rzeczywiście dziwna sytuacja. A jakieś poważne te usterki?
U mnie też na właściwym odbiorze miałem "uwagę" co do jednej wnęki drzwi, ale ustaliliśmy (podczas odbioru z Panem z Cracovii) że podpiszemy protokół bez uwag, a oni na następny dzień usuną te usterki. Odbiór mieliśmy po południu, a następnego dnia rzeczywiście przed południem wykonano te poprawki i nie było problemu.
U mnie też na właściwym odbiorze miałem "uwagę" co do jednej wnęki drzwi, ale ustaliliśmy (podczas odbioru z Panem z Cracovii) że podpiszemy protokół bez uwag, a oni na następny dzień usuną te usterki. Odbiór mieliśmy po południu, a następnego dnia rzeczywiście przed południem wykonano te poprawki i nie było problemu.
Zdjęcia z odbiorów nowych mieszkań w inwestycji Prądnik Nowy Kraków
Mam prośbę, poluję na nowe mieszkanie w kolejnym etapie osiedla Prądnik Nowy w Krakowie, tylko bardzo interesuje mnie standard i jakość oddawanych przez dewelopera CP RE lokali, co pewnie nie jest specjalnie dziwne
Oczywiście przejrzałem dokładnie ten wątek, ale może znajdzie się ktoś, kto podzieliłby się ze mną jakimiś zdjęciami, które przedstawiałyby, jak wyglądają mieszkania w stanie deweloperskim od tego dewelopera w tej inwestycji. Oczywiście opinie o tym, czy jesteście zadowoleni także mile widziane. Mieliście jakieś większe zastrzeżenia, czy wszystko poszło gładko i lokale bez problemów się wykańcza, no może poza wspomnianą już tu deską pod drzwiami balkonowymi, która faktycznie jest dziwnym rozwiązaniem
Może ktoś się podzieli tym, jakie ma na ten temat opinie, będę wdzięczy, całkiem możliwe, że przyszłym sąsiadom 

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”