Przewóz A B C Kraków / deweloper Proins - opinie na forum
Re: Przewóz A B C Kraków / deweloper Proins - opinie na forum
Ostatnio jak dzwoniłem to koniec listopada powinni już coś wiedzieć. Dzwoniłem dzisiaj i nadal nie wiadomo. Szacują na marzec.
wiesiekcudotwórca pisze:Flymolo2 pisze:wiesiekcudotwórca pisze:Czy ktoś orientuje się co z tą małą zaniedbaną budowlą przy siatce, bodajże jest to jakaś rozdzielnia elektryczna? Wygląda okropnie, ktoś wie czy PROINS zamierza coś z tym zrobić czy skończą budowę a ten straszak pozostawią tak jak jest?
Mają ogarnąć (odnowić) żeby pasował do reszty osiedla z tego co wiem
Mam nadzieję że ta obietnica jest coś warta![]()
nie mam zdjęcia, ale widziałam, że jest odmalowane
Dzień dobry wszystkim,
Mamy już luty i zastanawiam się, czy ktoś z Was ma aktualne informacje na temat przewidywanego terminu odbioru mieszkań lub zakończenia budowy w tej inwestycji?
Kiedy orientacyjnie deweloper planuje przekazać klucze?
Będę wdzięczny/a za każdą informację — myślę, że wielu osobom tutaj to pomoże.
Pozdrawiam!
Mamy już luty i zastanawiam się, czy ktoś z Was ma aktualne informacje na temat przewidywanego terminu odbioru mieszkań lub zakończenia budowy w tej inwestycji?
Kiedy orientacyjnie deweloper planuje przekazać klucze?
Będę wdzięczny/a za każdą informację — myślę, że wielu osobom tutaj to pomoże.
Pozdrawiam!
Dziwię się, że ktoś woli napisać tutaj, niż przesłać te pytania bezpośrednio do dewelopera.
Według mojej wiedzy deweloper wystąpił do nadzoru budowlanego o odbiór budynku i oczekuje na wyznaczenie daty kontroli. Dopiero po tym odbiorze będzie można wyznaczać odbiory indywidualnych. Wygląda, że w marcu będzie można już te odbiory przeprowadzać.
Według mojej wiedzy deweloper wystąpił do nadzoru budowlanego o odbiór budynku i oczekuje na wyznaczenie daty kontroli. Dopiero po tym odbiorze będzie można wyznaczać odbiory indywidualnych. Wygląda, że w marcu będzie można już te odbiory przeprowadzać.
Cześć, czy ktoś z obecnych na forum miał już odbiór i zgłosił usterki, przez które nie można było odebrać lokalu?
Czy ktoś z Państwa zakupił w tej inwestycji pomieszczenie na rowery?
Dak pisze:Czy ktoś z Państwa zakupił w tej inwestycji pomieszczenie na rowery?
A co chcesz wiedzieć? Kupowałem od Proinsu mieszkanie na centralnej i to pomieszczenie na rowery to była, można to tak ująć, komórka lokatorska tylko bez drzwi
No właśnie chciałem o te drzwi dopytać, jakie ludzie montowali i czy administracja się tego nie czepiała. Trochę mija się to z ideą trzymać tam graty bez możliwości zamknięcia.
Tuzinek pisze:Dak pisze:Czy ktoś z Państwa zakupił w tej inwestycji pomieszczenie na rowery?
A co chcesz wiedzieć? Kupowałem od Proinsu mieszkanie na centralnej i to pomieszczenie na rowery to była, można to tak ująć, komórka lokatorska tylko bez drzwiWiększość osób dorobiła sobie drzwi do tego pomieszczenia „na dziko” bo oficjalnej zgody chyba nie było.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”