Witam
Był ktoś oglądać fizycznie mieszkania?
Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
Re: Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
Chyba najładniejsze bloki w okolicy, przynajmniej jak są nowe i czyste.
Re: Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
asander pisze:Chyba najładniejsze bloki w okolicy, przynajmniej jak są nowe i czyste.
realistycznie z powierzchni

Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
asander pisze:Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
Rowerem bez przeszkód .
Ktoś w ogóle kontroluje tam przejazd ? Łańcuchów już nie ma . Tylko zakaz ruchu.
Mar G pisze:asander pisze:Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
Rowerem bez przeszkód .
Ktoś w ogóle kontroluje tam przejazd ? Łańcuchów już nie ma . Tylko zakaz ruchu.
Nie widziałem też punktu poboru opłat, ale zdarza się, że stoi tam SM i czyha, rzadko ale kilka razy ich widziałem.
Czy ktoś wie kiedy inwestycja będzie oddana?
mroku pisze:Czy ktoś wie kiedy inwestycja będzie oddana?
Odbiory teraz w listopadzie.
Czy ktoś może mi wyjaśnić czemu mieszkania na wyższych piętrach są droższe? I o co chodzi z tym przydziałem miejsc parkingowych że garaż pod budynkiem tylko dla wyższych pięter?
Wie ktoś może co to są za "baraki" zaraz pod blokiem po stronie parku Drwinka? Wygląda jak jakieś samowole typu ROD, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Niestety mocno to psuje odczują co do okolicy
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”