Witam
Był ktoś oglądać fizycznie mieszkania?
Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
Re: Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
Chyba najładniejsze bloki w okolicy, przynajmniej jak są nowe i czyste.
Re: Podedworze 13 Kraków od Ekopark (Podgórze Duchackie - Piaski Nowe) - opinie i forum
asander pisze:Chyba najładniejsze bloki w okolicy, przynajmniej jak są nowe i czyste.
realistycznie z powierzchni

Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
asander pisze:Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
Rowerem bez przeszkód .
Ktoś w ogóle kontroluje tam przejazd ? Łańcuchów już nie ma . Tylko zakaz ruchu.
Mar G pisze:asander pisze:Jedyne czego tam brakuje to przejezdnej ul. Podedworze dla "obcych z Bochenka", żeby szybciej wyjechać na miasto, bo tak te dwa bloki (czyli pewnie z 600-800 osób?) jeszcze bardziej przyczynią się do porannych korków. Tą ulicę trzeba po prostu ZRIDem (czy innym postępowaniem administracyjnym) przejąć i oddać lokalnej społeczności do użytku.
Rowerem bez przeszkód .
Ktoś w ogóle kontroluje tam przejazd ? Łańcuchów już nie ma . Tylko zakaz ruchu.
Nie widziałem też punktu poboru opłat, ale zdarza się, że stoi tam SM i czyha, rzadko ale kilka razy ich widziałem.
Czy ktoś wie kiedy inwestycja będzie oddana?
mroku pisze:Czy ktoś wie kiedy inwestycja będzie oddana?
Odbiory teraz w listopadzie.
Czy ktoś może mi wyjaśnić czemu mieszkania na wyższych piętrach są droższe? I o co chodzi z tym przydziałem miejsc parkingowych że garaż pod budynkiem tylko dla wyższych pięter?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”