Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
michalbud8

Re: Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)

Postautor: michalbud8 » 10 cze 2025, 8:32

Czy posiada ktoś aktualne zdjęcia budowy?

favour

Re: Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)

Postautor: favour » 11 cze 2025, 16:19

Na stronie dewelopera są zdjęcia z realizacji - budynek oddany, nawet już tam ktoś mieszka. Na żywo zieleni jest więcej chyba.
mieszkajwmiescie.pl/ogrody-glogera/galeria

krzyychu83

Postautor: krzyychu83 » 16 lip 2025, 10:01

Czy ktoś z was ma info:
czy w tej inwestycji są komórki lokatorskie?
w jakiej cenie są miejsca garażowe?
kiedy będą w sprzedaży kolejne etapy?

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 16 lip 2025, 16:29

krzyychu83 pisze:Czy ktoś z was ma info:
czy w tej inwestycji są komórki lokatorskie?
w jakiej cenie są miejsca garażowe?
kiedy będą w sprzedaży kolejne etapy?

Ale to nie są tajemne dane. Idź do biura sprzedaży inwestora to ci powie wszystko. Maja nawet specjalny barak obok inwestycji do tego celu.

amargos

Postautor: amargos » 22 lip 2025, 22:02

Nawet nie trzeba iść, wszystkie informacje są na stronie.
Miejsca w garażu 45 000 - chyba że nieco większe to trochę więcej. Komórki lokatorskie po 7500 zł/m2
A kolejny etap to jak zbudują. Nie czekałbym bo to pewnie z 2 lata potrwa.

michalbud8

Postautor: michalbud8 » 01 wrz 2025, 15:16

Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 01 wrz 2025, 17:01

michalbud8 pisze:Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?

tak, ostro grzebią w ziemi ostatnie 2 tygodnie tam. Małe to nie będzie, sądząc po terenie jaki ogrodzili, ale nigdzie nie można znależć informacji na temat tej inwestycji.

Nowy

Postautor: Nowy » 03 wrz 2025, 23:37

tonyxxl pisze:
michalbud8 pisze:Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?

tak, ostro grzebią w ziemi ostatnie 2 tygodnie tam. Małe to nie będzie, sądząc po terenie jaki ogrodzili, ale nigdzie nie można znależć informacji na temat tej inwestycji.

Udało Ci się może popełnić jakieś zdjęcie? Chętnie bym zobaczył, jak im idzie.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 05 wrz 2025, 0:05

Nowy pisze:Udało Ci się może popełnić jakieś zdjęcie? Chętnie bym zobaczył, jak im idzie.

Powyżej ziemi raczej w tym roku nie wyjdą, z daleka takie coś zrobiłem, bliżej nie miałem okazji. Coś tam jeżdżą gruchy, leją pewnie beton na poziomie -1.

Obrazek

dylemat

Postautor: dylemat » 14 paź 2025, 23:51

tonyxxl pisze:Powyżej ziemi raczej w tym roku nie wyjdą, z daleka takie coś zrobiłem, bliżej nie miałem okazji.

Zaintrygowany zdjęciem, wybrałem się w tą część Prądnika Białego w Krakowie, żeby obejrzeć, co się tam buduje, m.in. Ogrody Glogera.

Obrazek

I muszę przyznać, że... brzydszego nowego osiedla mieszkaniowego dawno nie widziałem. Oczywiście to jest tylko moja opinia, a tych wiadomo, tyle, ilu oglądających.

Obrazek

Ale te szare, niskie bloki, to raczej przywodzą na myśl osiedla z minionej epoki, albo skromne bloki socjalne, budowane za publiczny grosz, więc pozbawione czegokolwiek ciekawszego (tak przynajmniej myślano o tym kiedyś).

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”