Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)
-
michalbud8
Re: Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)
Czy posiada ktoś aktualne zdjęcia budowy?
Re: Ogrody Glogera Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum (nowe osiedle na Glogera)
Na stronie dewelopera są zdjęcia z realizacji - budynek oddany, nawet już tam ktoś mieszka. Na żywo zieleni jest więcej chyba.
mieszkajwmiescie.pl/ogrody-glogera/galeria
mieszkajwmiescie.pl/ogrody-glogera/galeria
-
krzyychu83
Czy ktoś z was ma info:
czy w tej inwestycji są komórki lokatorskie?
w jakiej cenie są miejsca garażowe?
kiedy będą w sprzedaży kolejne etapy?
krzyychu83 pisze:Czy ktoś z was ma info:
Ale to nie są tajemne dane. Idź do biura sprzedaży inwestora to ci powie wszystko. Maja nawet specjalny barak obok inwestycji do tego celu.
Nawet nie trzeba iść, wszystkie informacje są na stronie.
Miejsca w garażu 45 000 - chyba że nieco większe to trochę więcej. Komórki lokatorskie po 7500 zł/m2
A kolejny etap to jak zbudują. Nie czekałbym bo to pewnie z 2 lata potrwa.
Miejsca w garażu 45 000 - chyba że nieco większe to trochę więcej. Komórki lokatorskie po 7500 zł/m2
A kolejny etap to jak zbudują. Nie czekałbym bo to pewnie z 2 lata potrwa.
-
michalbud8
Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?
michalbud8 pisze:Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?
tak, ostro grzebią w ziemi ostatnie 2 tygodnie tam. Małe to nie będzie, sądząc po terenie jaki ogrodzili, ale nigdzie nie można znależć informacji na temat tej inwestycji.
tonyxxl pisze:michalbud8 pisze:Rozpoczęła się budowa kolejnego etapu?
tak, ostro grzebią w ziemi ostatnie 2 tygodnie tam. Małe to nie będzie, sądząc po terenie jaki ogrodzili, ale nigdzie nie można znależć informacji na temat tej inwestycji.
Udało Ci się może popełnić jakieś zdjęcie? Chętnie bym zobaczył, jak im idzie.
Nowy pisze:Udało Ci się może popełnić jakieś zdjęcie? Chętnie bym zobaczył, jak im idzie.
Powyżej ziemi raczej w tym roku nie wyjdą, z daleka takie coś zrobiłem, bliżej nie miałem okazji. Coś tam jeżdżą gruchy, leją pewnie beton na poziomie -1.

tonyxxl pisze:Powyżej ziemi raczej w tym roku nie wyjdą, z daleka takie coś zrobiłem, bliżej nie miałem okazji.
Zaintrygowany zdjęciem, wybrałem się w tą część Prądnika Białego w Krakowie, żeby obejrzeć, co się tam buduje, m.in. Ogrody Glogera.

I muszę przyznać, że... brzydszego nowego osiedla mieszkaniowego dawno nie widziałem. Oczywiście to jest tylko moja opinia, a tych wiadomo, tyle, ilu oglądających.

Ale te szare, niskie bloki, to raczej przywodzą na myśl osiedla z minionej epoki, albo skromne bloki socjalne, budowane za publiczny grosz, więc pozbawione czegokolwiek ciekawszego (tak przynajmniej myślano o tym kiedyś).
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”