[quote="Mieszkaniec_parter"]Z którego biura dostałaś taka informacje? Tego przy naszym bloku czy może dzwoniłaś do biura na ul.plac na groblach? Chętnie zadzwonię do innego niż ty i sprawdzę jaka będzie informacja czy będą spójni. [/quote="Mieszkaniec_parter"]
Taką informację dostałam dzwoniąc do biura z ul. na Groblach.
My odbieramy klucze już jutro tj. 27 listopada.
Zakładam, że należę do klatki B tzn. mieszkanie mieści się w środkowej części "podkowy".
Idąc za przykładem innych osiedli, założyłam stronę "Piasta Park" na .. Myślę, że za jej pośrednictwem będzie dużo szybciej wymieniać się informacjami czy zdjęciami. Dla zainteresowanych - na jutro umówiliśmy sobie również niezależną firmę od odbiorów, zatem będzie to "chwila prawdy" dla wykonawcy, jak dobrze zostało wykonane nasze mieszkanie.
Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
milena756 pisze:Mieszkaniec_parter pisze:Z którego biura dostałaś taka informacje? Tego przy naszym bloku czy może dzwoniłaś do biura na ul.plac na groblach? Chętnie zadzwonię do innego niż ty i sprawdzę jaka będzie informacja czy będą spójni. [/quote="Mieszkaniec_parter"]
Taką informację dostałam dzwoniąc do biura z ul. na Groblach.
My odbieramy klucze już jutro tj. 27 listopada.
Zakładam, że należę do klatki B tzn. mieszkanie mieści się w środkowej części "podkowy".
Idąc za przykładem innych osiedli, założyłam stronę "Piasta Park" na .. Myślę, że za jej pośrednictwem będzie dużo szybciej wymieniać się informacjami czy zdjęciami. Dla zainteresowanych - na jutro umówiliśmy sobie również niezależną firmę od odbiorów, zatem będzie to "chwila prawdy" dla wykonawcy, jak dobrze zostało wykonane nasze mieszkanie.
W miarę możliwości proszę zdać relacje jak było na odbiorze mieszkania. I ewentualne wady usterki. Pozdrawiam
Przecież taka grupa na . już istnieje od dawna:
./groups/1620143844956445/
Ciekawe która to już w takim razie powstała. Ja jednak jestem za tym, żeby zostać na forum, bo jednak dużo osób nie ma konta na ..
Ciekawe która to już w takim razie powstała. Ja jednak jestem za tym, żeby zostać na forum, bo jednak dużo osób nie ma konta na ..
ister pisze:Przecież taka grupa na . już istnieje od dawna:
Ciekawe która to już w takim razie powstała.
Odpowiadając na pytanie - skoro jedna już istnieje to, moja jest drugą.
Biorąc pod uwagę, że tamta "istnieje od dawna" i ma 12 członków, to raczej prężnie nie działa.
Moja grupa, ma służyć pomocą i ułatwiać wymianę informacje na temat remontów, ustaleń administracyjnych, a nie służyć "poznaniu się" jedynie.
milena756 pisze:Moja grupa, ma służyć pomocą i ułatwiać wymianę informacje na temat remontów, ustaleń administracyjnych, a nie służyć "poznaniu się" jedynie.
No właśnie, jest Twoja grupa i jeszcze chyba kilka innych. Jeśli wczytasz się choć trochę w forum Piasta Park, to zobaczysz, że bynajmniej nie chodzi w nim o poznawanie się, ale właśnie załatwianie różnych spraw i dzielenie się widzą. Naprawdę dużo rzeczy udało się tu omówić i ustalić. No ale widać niektórzy chcą, żeby to byłą "Moja grupa" - pierwsi szeryfowie wspólnoty już są

ister - ależ, mówiąc o tym, że tamta grupa swoją nazwą wskazuje, iż niekierunkowana jest na "poznanie się" odnoszę się do grupy na ., która została przytoczona przez Ciebie, nie do obecnego Forum
Forum, jak to forum służy do omówienia pewnych kwestii i tu się z Tobą zgodzę, ale idealne nie jest.
Tematy są dublowane, tematy w wątkach mylone, a wiem to dlatego - choć być może Cię zaskoczę - bo śledzę forum nie od dziś
Zakładam, że jak do tej pory Ty uzurpowałeś sobie miano Szafa Wspólnoty stąd ten uszczypliwy komentarz ?

Forum, jak to forum służy do omówienia pewnych kwestii i tu się z Tobą zgodzę, ale idealne nie jest.
Tematy są dublowane, tematy w wątkach mylone, a wiem to dlatego - choć być może Cię zaskoczę - bo śledzę forum nie od dziś

Zakładam, że jak do tej pory Ty uzurpowałeś sobie miano Szafa Wspólnoty stąd ten uszczypliwy komentarz ?

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”