mtadmk pisze:Wczoraj przechodziłem obok i na złomowisku przerzucali żelazo maszynami. Skąd informacja, że złomowisko należy do NOHO? Tereny należą do miasta, a użytkowanie wieczyste ma Garbarnia. Wg. mnie właściciel złomowiska wynajmuje teren od Garbarni właśnie. Słyszałem też już jakiś czas temu plotkę, że złomowisko dostało wypowiedzenie.
a kto powiedzial, ze zlomowisko nalezy do NOHO? NOHO mialo na terenach zlomowiska budowac. Wielokrotnie przechodzilem obok w ostatnich latach i nigdy nie widzialem by tam sie cokolwiek dzialo, co oczywiscie nie rozstrzyga czy to jest martwy twor czy nie, moze sie tam cos okazjonalnie dzieje - nie wiem. Patrzac na opinie to sa jakies nowe sprzed 2 i 3 miesiecy, a wczesniej luka na 3 lata wiec moze cos sie ostatnio ruszylo, nie wiem: https://www.google.pl/maps/place/Skup+Z ... FQAw%3D%3D
Jak widziales, ze cos sie dzialo i przechodziles obok to sie mogles zapytac ludzi tam pracujacych. Jesli to tez takie dla Ciebie wazne to jaki problem wyszukac na internecie numer, nawet na powyzszej stronie na google maps jest 692232389