Toaleta z wirowym spłukiwaniem / miska wirowa czy zwykła toaleta bezkołnierzowa / co wybrać - opinie na forum
Toaleta z wirowym spłukiwaniem / miska wirowa czy zwykła toaleta bezkołnierzowa / co wybrać - opinie na forum
Jeszcze jedno pytanie odnośnie wykończenia mieszkania, przeglądając oferty w sklepach zauważyłem, że jest w nich nowość, tj. toaleta z wirowym spłukiwaniem - opinie może ktoś o niej apisać na forum, jeśli zdarzyło mu się używać? Spotkałem się jeszcze z nazwą system spłukiwania tornado. Co jest lepsze, miska wirowa czy miska standardowa, oczywiście też bezkołnierzowa? Co wybrać do mieszkania? Podobno toaleta wirowa ma takie zalety, że jest cicha, nie chlapie i jeszcze zużywa mniej wody, a główna wada miski z systemem wirowym, to chyba taka, że jest droższa od standardowej. Co wybrać?
Re: Toaleta z wirowym spłukiwaniem / miska wirowa czy zwykła toaleta bezkołnierzowa / co wybrać - opinie na forum
Sporo lat temu kupowałem jako nowość toalet bez kołnierza / tj. toaletę bez rantów, było to pewne ryzyko, ale się opłaciło moim zdaniem, bo jednak miska bezkołnierzowa to fajna sprawa i i wiele przyjaźniejsza do czyszczenia. Obecnie chyba taką właśnie nowością jest spłukiwanie wirowe w toalecie. Widziałem to kiedyś w sklepie i demonstrator wyglądał ok., choć nie miałem jeszcze okazji przetestować w rzeczywistych warunkach.
Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”