Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi
Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi
Ktoś się może orientuje, co znajdzie się w lokalach usługowych w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie, którą buduje deweloper Bryksy?
Re: Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi
Z tego, co widać, to lokale usługowe są coraz bliżej ukończenia, nie wiecie jaka działalność będzie w nich prowadzona?

Mam nadzieję, że nie będzie to nic uciążliwego, a wręcz przeciwnie, przydatnego dla mieszkańców.

Mam nadzieję, że nie będzie to nic uciążliwego, a wręcz przeciwnie, przydatnego dla mieszkańców.
Re: Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi
A Waszym zdaniem jakie usługi przydałyby się jeszcze w tej okolicy? Choć i tak nie jest źle pod tym względem.
Jeśli chodzi o lokale usługowe w nowym budynku, to Żabka, pazury, żłobek, cukiernia, burgery. Ciekawi mnie, czy burgerownia nie będzie uciążliwa przez zapachy, a Żabka przez dostawy. Jak dla mnie, to przydałaby się jeszcze jakaś piekarnia, choć jest po drugiej stronie ulicy, więc da się żyć.
Wróć do „Domosfera etap 2 Kraków (ul. Bohomolca) od Bryksy - forum mieszkańców osiedla”