Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Domosfera w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Bryksy. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
3stronny

Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi

Postautor: 3stronny » 06 paź 2024, 18:45

Ktoś się może orientuje, co znajdzie się w lokalach usługowych w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie, którą buduje deweloper Bryksy?

3stronny

Re: Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi

Postautor: 3stronny » 06 paź 2024, 18:46

Z tego, co widać, to lokale usługowe są coraz bliżej ukończenia, nie wiecie jaka działalność będzie w nich prowadzona?

Obrazek

Mam nadzieję, że nie będzie to nic uciążliwego, a wręcz przeciwnie, przydatnego dla mieszkańców.

3stronny

Re: Lokale usługowe w inwestycji Domosfera 2 w Krakowie / co się w nich znajdzie / jakie usługi

Postautor: 3stronny » 06 paź 2024, 18:46

A Waszym zdaniem jakie usługi przydałyby się jeszcze w tej okolicy? Choć i tak nie jest źle pod tym względem.

KlientS

Postautor: KlientS » 04 kwie 2025, 11:43

Jeśli chodzi o lokale usługowe w nowym budynku, to Żabka, pazury, żłobek, cukiernia, burgery. Ciekawi mnie, czy burgerownia nie będzie uciążliwa przez zapachy, a Żabka przez dostawy. Jak dla mnie, to przydałaby się jeszcze jakaś piekarnia, choć jest po drugiej stronie ulicy, więc da się żyć.

Wróć do „Domosfera etap 2 Kraków (ul. Bohomolca) od Bryksy - forum mieszkańców osiedla”