I zgadzam się stronka masakra. Chyba tak bywa jak ktoś za bardzo chce przekombinować. Efekt jest odwrotny.
mi_ki2014 pisze:Mnie też cena powaliła. Na stronce widziałam, że za mieszkanie coś ok. 78 m2 deweloper chce 700 tys. (...)
pozdro pisze:Hehe 7 min na tramwaj iśćSpoko, ale co ci z tego tramwaju ? Gdzie nim dojedziesz do rynku? no spoko, a tak poza tym? To już lepiej zmierz odległość do stacji SKM Bronowice którą budują wtedy będziesz się mógł dostać choć na lotnisko, na Kazimierz, Olsze czy Podgórze, Kiedyś może też na Prądnik Czerwony. Na tramwaj to szkoda patrzeć bo to żaden środek komunikacji. Równie dobrze masz autobus w Armii Krajowej dużo bliżej i dużo sprawniej dojedziesz pod Czarnowiejską.
Okolica jest całkiem ok pod warunkiem, że jej całkiem nie zabudują. Aczkolwiek, ja osobiście to bym się wahał czy nie wybrać Mieszkaj w Mieście, jeszcze jest coś takiego jak Apartamenty Bandtiego? (to ma lepszą lokalizacje)
Izetawa pisze:A ja mam pytanie, poda ktoś z was linka do strony megapolis inwestycji filtry, gdzie jest lista ile zostało wolnych mieszkań? Bardzo ciężko wejść na tę stronę, zacina się i mnie wyrzuca..z góry dzięki:)
mariusz12 pisze: (...)
Na koniec zaznaczę, żeby nastawić się na kłopoty z parkowaniem - uzasadniony zakaz parkowania wzdłuż całej ul. Filtrowej, zakładam, że kwestią czasu jest, kiedy w końcu zabronią parkowania wzdłuż ul. Zygmunta Starego, żeby można było normalnie korzystać z trasy spacerowej, a nie przeciskać się w syfie między samochodami. Najbliższe miejsca postojowe - przy ul. Lindego - jak to jest daleko i ile trzeba iść piechotą - każdy niech sobie sam policzy:) ale jest to raczej chyba blisko:)
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości