Termin sprzedaży kolejnych etapów osiedla Prądnik Nowy od CP RE

Zapraszam mieszkańców inwestycji Prądnik Nowy od CP RE do zakładania tematów dotyczących ich osiedla. Miejsca parkingowe, problemy osiedla, nowe etapy inwestycji, wspólnota mieszkaniowa itp.
Hiroshima

Re: Termin sprzedaży kolejnych etapów osiedla Prądnik Nowy od CP RE

Postautor: Hiroshima » 13 lut 2016, 12:27

Dużym pocieszeniem jest to, że ściana ta będzie bez okien i bardzo wąska, o szerokości około połowy pierwszego bloku, na oko z 10 metrów.

Obrazek

mmm

Postautor: mmm » 18 lut 2016, 17:26

Hiroshima pisze:Dużym pocieszeniem jest to, że ściana ta będzie bez okien i bardzo wąska, o szerokości około połowy pierwszego bloku, na oko z 10 metrów.

Obrazek

Jestem ciekawa na jakim etapie jest planowanie kolejnych budynków, może nie powstaną?

Hiroshima

Postautor: Hiroshima » 18 lut 2016, 21:49

Wszystko zależy od jednej rzeczy czyli KASY, a dokładniej jak wyjdą na pierwszym budynku :)

Wskoczyłem na stronę inwestycji, na 96 mieszkań około 20 pozostało do sprzedaży, pozostałe 76 jest zarezerwowane lub w większości sprzedane, nie znam się więc trudno mi powiedzieć czy to dobry wynik, ale w sumie do oddania mieszkań jest z 10 miesięcy, a czasem gotowce stoją częściowo puste.

Lepiej żeby powstały, choć budowa pod oknami przyjemna nie będzie, to nie wyobrażam sobie żeby teren wokół pozostał niezagospodarowany i przed oknem "męczyli" się kursanci jazdy.

Odpowiedzi jakie słyszałem są ostrożne ale może o dziwo tym chcą zachęcić nabywców :lol:

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”