Termin sprzedaży kolejnych etapów osiedla Prądnik Nowy od CP RE
Re: Termin sprzedaży kolejnych etapów osiedla Prądnik Nowy od CP RE
Dużym pocieszeniem jest to, że ściana ta będzie bez okien i bardzo wąska, o szerokości około połowy pierwszego bloku, na oko z 10 metrów.

Hiroshima pisze:Dużym pocieszeniem jest to, że ściana ta będzie bez okien i bardzo wąska, o szerokości około połowy pierwszego bloku, na oko z 10 metrów.
Jestem ciekawa na jakim etapie jest planowanie kolejnych budynków, może nie powstaną?
Wszystko zależy od jednej rzeczy czyli KASY, a dokładniej jak wyjdą na pierwszym budynku
Wskoczyłem na stronę inwestycji, na 96 mieszkań około 20 pozostało do sprzedaży, pozostałe 76 jest zarezerwowane lub w większości sprzedane, nie znam się więc trudno mi powiedzieć czy to dobry wynik, ale w sumie do oddania mieszkań jest z 10 miesięcy, a czasem gotowce stoją częściowo puste.
Lepiej żeby powstały, choć budowa pod oknami przyjemna nie będzie, to nie wyobrażam sobie żeby teren wokół pozostał niezagospodarowany i przed oknem "męczyli" się kursanci jazdy.
Odpowiedzi jakie słyszałem są ostrożne ale może o dziwo tym chcą zachęcić nabywców

Wskoczyłem na stronę inwestycji, na 96 mieszkań około 20 pozostało do sprzedaży, pozostałe 76 jest zarezerwowane lub w większości sprzedane, nie znam się więc trudno mi powiedzieć czy to dobry wynik, ale w sumie do oddania mieszkań jest z 10 miesięcy, a czasem gotowce stoją częściowo puste.
Lepiej żeby powstały, choć budowa pod oknami przyjemna nie będzie, to nie wyobrażam sobie żeby teren wokół pozostał niezagospodarowany i przed oknem "męczyli" się kursanci jazdy.
Odpowiedzi jakie słyszałem są ostrożne ale może o dziwo tym chcą zachęcić nabywców

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”