Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
A jeśli chodzi o same mieszkania, to muszę przyznać że mieszkanie na 10 piętrze o powierzchni ponad 200 m kwadratowych robi wrażenie. Salon z aneksem kuchennym na prawie 80 m2, do tego pomieszczenie, tak naprawdę pokój, zaplanowany jako salka do ćwiczeń i jeszcze na dodatek łącznie ponad 130 m tarasu i balkonu. No jest się po czym gonić.
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
w stosunku do konkurencji za taki standard ceny do przełknięcia dla niektórych pewnie.
2 pokojowe 21 - 22 k/m2
3-4 pokojowe 19-21 k
nie wiem jak te lux 200 m2 na szczycie - pewnie 5 mio
porównując z 20 k na Matecznym czy 17k na Bieżanowie stosunkowo rozsądnie ...
2 pokojowe 21 - 22 k/m2
3-4 pokojowe 19-21 k
-
Mar G pisze:Stefan1005 pisze:Sprzedaż chyba ruszyła i jest sporo rezerwacji na stronie.. jednak jeszcze nic jako sprzedane.
30 szt widnieje jako sprzedane.
rezerwacja dodatkowe 27 szt
zwłaszcza duże metraże zeszły
Racja, nie zwróciłem uwagi, że sprzedane nie widnieją w tabeli. Dzięki za czujność

Zapłącić 5 milionów, aby mieszkać na Azorach. Moze komus się pomylilo z Wyspami Azorskimi
Bas Kra pisze:Zapłącić 5 milionów, aby mieszkać na Azorach. Moze komus się pomylilo z Wyspami Azorskimi
Można też 16.5mln, by zamieszkać na Grzegórzkach

https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz- ... 2043917801
faktycznie uważacie, że to lepsza lokalizacji niż wspomniana przy ul. rydlówki przez domdevelopment?
odległość do centrum podobna, chociaż konopnicką dojedziemy szybciej niż alejami, a bliskość kazimierza/rynku/podgórza nieporównywalnie większa w przypadku tej inwestycji przy matecznego
prawdę pisząc to jakby to nie budowało noho, które mieni się 'premium' to sądzę że głosy byłyby, że raczej przeszacowane ceny o 2 tys.
a na bieżanowie to chyba tylko jeden deweŁoper się wygłupił z cenami rzędu 17k i nic nie sprzedał (nie licząc zakupów członków zarządu po 'swoich' cenach)
odległość do centrum podobna, chociaż konopnicką dojedziemy szybciej niż alejami, a bliskość kazimierza/rynku/podgórza nieporównywalnie większa w przypadku tej inwestycji przy matecznego
prawdę pisząc to jakby to nie budowało noho, które mieni się 'premium' to sądzę że głosy byłyby, że raczej przeszacowane ceny o 2 tys.
a na bieżanowie to chyba tylko jeden deweŁoper się wygłupił z cenami rzędu 17k i nic nie sprzedał (nie licząc zakupów członków zarządu po 'swoich' cenach)
fjrc pisze:Można też 16.5mln, by zamieszkać na Grzegórzkach![]()
Szybciej rozumiem tę oferte niz 5 milionów sky azory Na Grzegózkach jest >330 metrow, czyliu o 65% wiecej. 5 mil plus 65% = 8,3 miliona
Mieskzanie jest urzadzone premium, wiec trzeba liczyc 3000 za metr = 1 milon
3 miejsca parkingowe w cenie = 240 000.
Pikuś jak 3 komorki = napiwek
Ulokowana kasa, ktopra mogla zarobić gdzie indziej.
Zarobek własny.
Cene się zbije o 2 miliony.
Widok teoretycznie lepszy, bo zakladam ze na Wuisłe. Pomijaja c fakt, ze predzej czy pozniej bedzie powodz stulecia,a el lepszy niż na Azory.
Poza tym w opisie jest, ze mieszkanie powstalo z czterech polocznych , wiec pewnie mozna podzielic pionami.
Wyszukiwarka graficzna pojawiła się na stronie
Mar G pisze:w stosunku do konkurencji za taki standard ceny do przełknięcia dla niektórych pewnie.
2 pokojowe 21 - 22 k/m2
3-4 pokojowe 19-21 k
No jak dodasz 4-5k do m2 to się będzie zgadzać odnośnie małych mieszkań, a jak dodasz 50% do tych 5mln to się będzie zgadzać cena tego mieszkania.
Okazja, brać bo zaraz nie będzie już nic.
Bardzo rozsądne ceny.
-
Doradźcie, mam dylemat, pod wynajem długoterminowy lepsza mazowiecka 115 czy monument ? Mazowiecka wydaje mi się lepsza lokalizacja znów martwi mnie deweloper
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”