Filtry antysmogowe w nawiewnikach okiennych / Czy warto stosować filtry antysmogowe w nawiewnikach w oknach?
Filtry antysmogowe w nawiewnikach okiennych / Czy warto stosować filtry antysmogowe w nawiewnikach w oknach?
Sezon na smog coraz bliżej, co sądzicie o filtrach antysmogowych w nawiewnikach okiennych? Ostatnio słyszę się że ludzie coś takiego montują w oknach żeby nie wpuszczać do mieszkań zanieczyszczeń. Czy waszym zdaniem warto instalować filtry smogu na nawiewnikach okiennych? Opinie osób które już porobiły temat mile widziane.
-
Re: Filtry antysmogowe w nawiewnikach okiennych / Czy warto stosować filtry antysmogowe w nawiewnikach w oknach?
Też myślałem o zamontowaniu takich.
W zasadzie wpadłem na to jak ostatnio wymieniałem filtr kabinowy w samochodzie - w zasadzie o to samo chodzi.
W zasadzie wpadłem na to jak ostatnio wymieniałem filtr kabinowy w samochodzie - w zasadzie o to samo chodzi.
Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”