Puszka z zieloną końcówką obok instalacji TV i internet - Piasta Park Kraków
Puszka z zieloną końcówką obok instalacji TV i internet - Piasta Park Kraków
Mam pytanie, czy orientujecie się do czego jest puszka z zieloną końcówką? Kablowka i internet dla operatora ? Zdjęcie jest z mojego salonu:)

Re: Puszka z zieloną końcówką obok instalacji TV i internet - Piasta Park Kraków
RREvoque pisze:Mam pytanie, czy orientujecie się do czego jest puszka z zieloną końcówką? Kablowka i internet dla operatora ? Zdjęcie jest z mojego salonu:)
Tez sie nad tym zastanawiałem. Mnie zrobili te gniazda na srodku ściany przy podłodze.
Re: Puszka z zieloną końcówką obok instalacji TV i internet - Piasta Park Kraków
Wygląda jak gniazdo do światłowodu.
Dodatkowo nie wydaje mi się żeby to były gniazda od telefonu. Raczej gniazda do skrętki UTP
Dodatkowo nie wydaje mi się żeby to były gniazda od telefonu. Raczej gniazda do skrętki UTP
Bardziej zastanawia mnie fatalny stan ścian i tego kąta.
Simson pisze:Bardziej zastanawia mnie fatalny stan ścian i tego kąta.
Są jakieś normy co do jakości położenia tynku ?
To zdjęcie jest sprzed 2 miesięcy, jak wszyscy wiedzą nie bylo jeszcze odbiorów wiec na ogladaniu mieszkania nie zglaszalem p. Karolinie uwag co do tynków. Fatalne nie są, ale raczej lekko brudne 

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”