Elewacje na budynkach osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / wygląd osiedla - zdjęcia i opinie

Forum dla osób, które już kupiły, chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Skwer Harmonia w Krakowie, za którą odpowiada deweloper Atal lub chcą o osiedlu porozmawiać. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
Master

Elewacje na budynkach osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / wygląd osiedla - zdjęcia i opinie

Postautor: Master » 03 cze 2024, 15:27

Nie wiem jak Wy, ale ja jestem pozytywnie zaskoczony tym, jak to wyszło.

Obrazek

Te elewacje są zaprojektowane ładnie, domy się różnią od siebie.

Obrazek

Na blokach jakieś płytki przy oknach, daszki nad balkonami.

Master

Re: Elewacje na budynkach osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / wygląd osiedla - zdjęcia i opinie

Postautor: Master » 03 cze 2024, 15:28

Widać, że był na to jakiś pomysł i tu Atal fajnie się spisał.

Obrazek

Szkoda, że taka lokalizacja, bo to spokojnie mogłoby stanąć w lepszym miejscu. Widziałbym takie domki np. w zabudowie pierzei, którejś z krakowskich ulic, pomiędzy kamienicami. Jak się Wam podoba to osiedle?

dylemat

Re: Elewacje na budynkach osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / wygląd osiedla - zdjęcia i opinie

Postautor: dylemat » 07 cze 2024, 11:14

Miło by było, gdyby każdy deweloper działający w Krakowie przykładał tyle uwagi do wykańczania budynków i ich elewacji, co Atal np. w tym przypadku.

uki12345

Postautor: uki12345 » 20 wrz 2024, 14:40

Orientuje się ktoś może kiedy realnie Atal zacznie odbiór mieszkań? Termin lipcowy znacznie się oddala, a nowe terminy przesuwają się w czasie. Już dostałem informacje bezpośrednio od dewelopera że najprawdopodobniej będzie to początek listopada. Zakrywają się opóźnieniami Tauronu, ale mam coś mieszane uczucia, czy faktycznie tak jest.

plaszak

Postautor: plaszak » 06 paź 2024, 9:08

uki12345 pisze:Orientuje się ktoś może kiedy realnie Atal zacznie odbiór mieszkań?

Ruszyło "już" przekazywanie mieszkań w inwestycji Skwer Harmiona w Krakowie? Kiedy startuje nowy termin odbiorów mieszkań?

Wróć do „Skwer Harmonia Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”