Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum
Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum
Były ktoś może ostatnio w okolicy i napisze, jak idzie budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie? Ruszyły tam już jakieś konkretne prace? Może ktoś ma jakieś zdjęcia i wrzuci na forum?
Re: Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum
Ostatnio widziałem tą inwestycję z Lipskiej, zakładam, że to właśnie Przewóz 42 od Atalu w tym prześwicie, bo nie wiem czy coś innego buduje się w tej okolicy.

Jak widać, prace toczą się już na 2 piętrze powstającego bloku, więc chyba idzie budowa idzie szybko.

Jak widać, prace toczą się już na 2 piętrze powstającego bloku, więc chyba idzie budowa idzie szybko.
Re: Budowa inwestycji Przewóz 42 w Krakowie (deweloper Atal) / zdjęcia i informacje na forum
Był może ktoś ostatnio w tej okolicy i napisze, jak idzie budowa inwestycji przy ulicy Przewóz 42 w Krakowie przez A? Ile tam jeszcze zostało do zrobienia przy pierwszym etapie? Ruszyli już może z robieniem elewacji na budynku czy jeszcze powstaje konstrukcja?
Ciekawe, że coś tak małego stawia tak ogromny deweloper. jak to się spina cenowo...
Borys7305 pisze:Ciekawe, że coś tak małego stawia tak ogromny deweloper. jak to się spina cenowo...
Przejdź się tam i zobacz, jaką działkę tam deweloper Atal zagospodarowuje, to niemały kawał terenu jest. Przynajmniej 2 duże bloki tam są budowane, więc nie nazwałbym tego małą inwestycją.
Na jakim etapie jest teraz ta budowa, jak prezentuje się pierwszy etap? Trochę czasu nie miałem okazji być w tej części miasta, a ciekawi mnie, jak sobie radzi Atal przy Przewozie.
gniotek pisze:Na jakim etapie jest teraz ta budowa, jak prezentuje się pierwszy etap? Trochę czasu nie miałem okazji być w tej części miasta, a ciekawi mnie, jak sobie radzi Atal przy Przewozie.
Zastanawiam się nad mieszkaniem od nich i byłem ~2 tygodnie temu w okolicy zobaczyć jak dojście do tramwaju itd. Budowa chyba idzie całkiem sprawnie, w 1 budynku już robią ocieplenie i elewacje, planowana data zakończenia to polowa listopada więc chyba nie ma opóźnień.
Wróć do „Przewóz 42 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”