Spacer spod wawelu bulwarami, aleją Waszyngtona, koło kopca kościuszki do tego punkut widokowego:

czyzy pisze:Ja bym dodał do tego zestawienia wały wiślane od Mostu Nowohuckiego w stronę Mostu Wandy, co prawda jest tam teraz wybudowana nowa droga dla rowerów na koronie wału. W każdym razie to było bardzo miłe, dzikawe miejsce, z fortem po drodze.
roma_ pisze:czyzy pisze:Ja bym dodał do tego zestawienia wały wiślane od Mostu Nowohuckiego w stronę Mostu Wandy, co prawda jest tam teraz wybudowana nowa droga dla rowerów na koronie wału. W każdym razie to było bardzo miłe, dzikawe miejsce, z fortem po drodze.
jak słusznie zauważyłeś - DDR jest dla rowerzystów, nie spacerowiczów
czyzy pisze:roma_ pisze:czyzy pisze:Ja bym dodał do tego zestawienia wały wiślane od Mostu Nowohuckiego w stronę Mostu Wandy, co prawda jest tam teraz wybudowana nowa droga dla rowerów na koronie wału. W każdym razie to było bardzo miłe, dzikawe miejsce, z fortem po drodze.
jak słusznie zauważyłeś - DDR jest dla rowerzystów, nie spacerowiczów
O ile się dobrze orientuję, jest tam także dopuszczony ruch pieszych. Tak na pewno jest po drugiej stronie Wisły, tu raczej nie będzie inaczej. Więc bywa i tak, że DDR są również dla spacerowiczów
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości