Gacek89 pisze:
No ja mam rezerwację na 10800 zł i mam nadzieję, że tak zostaniea podobno bieda w kraju
No to Panie bierz, bo jak nie, to innemu ten metraż podniosą na 11800

Gacek89 pisze:
No ja mam rezerwację na 10800 zł i mam nadzieję, że tak zostaniea podobno bieda w kraju
Paker pisze:Gacek89 pisze:
No to Panie bierz, bo jak nie, to innemu ten metraż podniosą na 11800
pozdro pisze:blisko centrum
oleo pisze:Ile tam teraz kosztuje metr kwadratowy mieszkania tak realnie? Da się coś z deweloperem utargować, czy nie ma szans, jak w większości przypadków obecnie?
SirCinek pisze:oleo pisze:Ile tam teraz kosztuje metr kwadratowy mieszkania tak realnie? Da się coś z deweloperem utargować, czy nie ma szans, jak w większości przypadków obecnie?
Co negocjować jak ceny są stale podnoszone
Gacek89 pisze:SirCinek pisze:oleo pisze:Ile tam teraz kosztuje metr kwadratowy mieszkania tak realnie? Da się coś z deweloperem utargować, czy nie ma szans, jak w większości przypadków obecnie?
Co negocjować jak ceny są stale podnoszone
Od 11600 za 89.95m2
oleo pisze:Gacek89 pisze:SirCinek pisze:Co negocjować jak ceny są stale podnoszone
Od 11600 za 89.95m2
Mim zdaniem całkiem niezła, widziałem ostatnio, że na Oświecenia, to sobie życzą w okolicach 14 000 m2. Pytanie, co w tym przypadku znaczy to "od". I mi jeszcze niedawno taka cena w tej okolicy wydawałaby się zupełnie odjechana, ale tak było do niedawna...
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 45 gości