Nie wiem. Przynajmniej 20km od miasta? Jakie większe, poważne miasto ma kurde garbarnie, gdzie obrabia się zwierzęce skóry?!
Po tych wszystkich akcjach co tam się działy to aż dziw, że tego nie zamknęli. Widocznie są jakieś koneksje...
Skwer Harmonia Kraków od Atal na ul. Półłanki - opinie na forum
-
Re: Skwer Harmonia Kraków od Atal na ul. Półłanki - opinie na forum
Przyznam, że zaskoczyła mnie forma osiedla Skwer Harmonia.

To niezła ściana będzie i taka wąska uliczka, jak stare portowe miasteczko ; )

A tu już zaczynają wstawiać okna. Na parterze chyba witryny od jakiegoś lokalu usługowego... Czyży sklep z zielonym płazem?

To niezła ściana będzie i taka wąska uliczka, jak stare portowe miasteczko ; )

A tu już zaczynają wstawiać okna. Na parterze chyba witryny od jakiegoś lokalu usługowego... Czyży sklep z zielonym płazem?
Od tej strony jeszcze trwa wznoszenie konstrukcji tych budynków.

Te duże "okna" na dole, to będą garaże? Tą ulicą pomiędzy budynkami będzie jeszcze poprowadzony ruch samochodowy?

Ciekawe, jak to finalnie wyjdzie, ale lokalizacja dosyć absurdalna. Przy czym pewnie tak będzie, że za ileś lat już się tak na to nie będzie patrzyło.

Te duże "okna" na dole, to będą garaże? Tą ulicą pomiędzy budynkami będzie jeszcze poprowadzony ruch samochodowy?

Ciekawe, jak to finalnie wyjdzie, ale lokalizacja dosyć absurdalna. Przy czym pewnie tak będzie, że za ileś lat już się tak na to nie będzie patrzyło.
Jedyny plus tej inwestycji to ładna docelowa elewacja - atal z reguły buduje 1:1 w stosunku do wizualizacji. To samo cegielnia zeslawice.
Niestety minusów jest tak ogromna lista że w pisanym komentarzu brakłoby znaków
Niestety minusów jest tak ogromna lista że w pisanym komentarzu brakłoby znaków
LQS pisze:Niestety minusów jest tak ogromna lista że w pisanym komentarzu brakłoby znaków
Mogłeś na dwa wpisy rozbić : )
Co by nie mówić o tej lokalizacji to jednak mieszkania się sprzedają. Skoro na tę chwilę sprzedanych zostało 56 mieszkań. Ludzie nie wystraszyli się lokalizacji, a co gorsza ceny za m2 w takim miejscu.
-
Cena jest ok. Ale ten smród to tragedia. Często tam jeżdżę i ciężko uchylić szybę.
Też się przeraziłem jak zobaczyłem w rzeczywistości. Te domki na narożniku go od budynku są oddalone może o 5-6 metrów
Też się przeraziłem jak zobaczyłem w rzeczywistości. Te domki na narożniku go od budynku są oddalone może o 5-6 metrów
boromir13579 pisze:Cena jest ok. Ale ten smród to tragedia. Często tam jeżdżę i ciężko uchylić szybę.
gazetakrakowska.pl/krakow-mieszkancy-os-zlocien-i-okolic-czuja-sie-jakby-mieszkali-na-wysypisku-smieci-fetor-jest-nie-do-zniesienia/ar/c1-17892555
Nic się tu nie pisze o korkach, jeżdżę tam ostatnio często rowerem.
To by było nienajgorsze miejsce jakby samochodem czy autobusem szybko się dostać w okolice placu centralnego com com zone zalew Nowohucki itp.
Jak jest w praktyce ? Most klasztorna.
Od kościoła do skrzyżowania z bulwarowa wszystko stoi !
To by było nienajgorsze miejsce jakby samochodem czy autobusem szybko się dostać w okolice placu centralnego com com zone zalew Nowohucki itp.
Jak jest w praktyce ? Most klasztorna.
Od kościoła do skrzyżowania z bulwarowa wszystko stoi !
Niby lokalizacja nieatrakcyjna i niezwykle przyjemnie zapachy z Garbarni, a tutaj na stronie już tylko zostało wolnych 49 mieszkań. Mimo wszystko ludzie kupują, nie wiem co nimi kierowało, ale kupują. Wątpię, że ktoś bierze tam mieszkanie inwestycyjnie. Obstawiam, że to osiedle się jeszcze rozrośnie. Pewnie Atal ma dużo większą działkę tylko bada czy teren się sprzeda.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”