Skwer Harmonia Kraków od Atal na ul. Półłanki - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Loocass

Re: Skwer Harmonia Kraków od Atal na ul. Półłanki - opinie na forum

Postautor: Loocass » 17 sie 2023, 16:19

JanuszBiznesu pisze:
Loocass pisze:
JanuszBiznesu pisze:
Jak mieszkasz na codzień w bloku z prlu w którym zarzygany somsiad włazi na 4 piętro bez windy to jest obyty z tym zapachem i raczej nie poczujesz większej różnicy na półłanki.

Panie, nie obrażaj Pan.

Ale to nie była obraza bo sam mieszkam w takim czymś do tego stopnia że jak czasem ide na rynek to nie czuje smrodu który tam jest.

To ja akurat w stosunkowo nowych blokach na Galicyjskiej, ale może częsty zapach tytoniu niosący się z fabryki PMI już mi zepsuł węch.

scr4tchi

Postautor: scr4tchi » 18 sie 2023, 11:00

Loocass pisze:To ja akurat w stosunkowo nowych blokach na Galicyjskiej, ale może częsty zapach tytoniu niosący się z fabryki PMI już mi zepsuł węch.

Bez przesady. Do Galicyjskiej dochodzi ten zapach chyba jak jest bardzo wietrznie, bo w innych przypadkach nie jestem w stanie uwierzyć. Zapach jest odczuwalny maksymalnie do ronda Centralnej z Sołtysowską. Poza tym ten zapach to raczej można porównać do osoby, która obok nas pali IQOSa. W porównaniu do tego zapachu z garbarni to fiołki.

boromir13579

Postautor: boromir13579 » 22 sie 2023, 22:16

Serio aż tak niesie z tej garbarni?
Nie zamkną tego w końcu, bo tych różnych incydentach? Przecież to tylko straszy. Nie powiedziałbym, że tam coś robią...

Z oczyszczalni też czuć niemiłe zapachy? Przejeżdzałem tam kilka razy i nic nie czułem.

Loocass

Postautor: Loocass » 27 sie 2023, 23:56

Ceny w ostatnich dniach poszły w górę 300zł/m^2

boromir13579

Postautor: boromir13579 » 28 sie 2023, 12:20

Zauważyłem, ale i tak im te mieszkania słabo schodzą. Na dzisiaj nic tam w tej okolicy nie ma ciekawego...

Myślę o tym mieszkaniu, ale brak usług wokół i ten potencjalny smród mnie odstrasza

Nowy

Postautor: Nowy » 28 sie 2023, 12:50

boromir13579 pisze:Zauważyłem, ale i tak im te mieszkania słabo schodzą. Na dzisiaj nic tam w tej okolicy nie ma ciekawego...

Bazarek jest niedaleko ;)

LQS

Postautor: LQS » 28 sie 2023, 13:32

Ceny podnoszą tylko dla tych co mają rezerwacje zeby sie wystraszyli i sadzili ze kupują na promocyjnych warunkach :lol: .Nikt o zdrowych zmysłach tego nie kupi. Jeszcze w tej cenie :shock:
Smród jadąc autem z zamkniętymi oknami jest masakryczny. Co musi przeżywać pranie na sznurkach balkonowych - tego dowiemy sie już za rok od szczęśliwych nabywców :D

boromir13579

Postautor: boromir13579 » 28 sie 2023, 21:37

Na moich kilka przejazdów ostatnio tylko raz śmierdziało. Tej garbarni nie mieli zamykać?

jankomuzykanto

Postautor: jankomuzykanto » 29 sie 2023, 9:33

boromir13579 pisze:Na moich kilka przejazdów ostatnio tylko raz śmierdziało. Tej garbarni nie mieli zamykać?

Szukałem informacji na temat zamknięcia garbarni, ale nic nie znalazłem. Nic na to nie wskazuje. Plan nowego miasta został oprotestowany i wrzucony do kosza.

JanuszBiznesu

Postautor: JanuszBiznesu » 29 sie 2023, 13:58

jankomuzykanto pisze:
boromir13579 pisze:Na moich kilka przejazdów ostatnio tylko raz śmierdziało. Tej garbarni nie mieli zamykać?

Szukałem informacji na temat zamknięcia garbarni, ale nic nie znalazłem. Nic na to nie wskazuje. Plan nowego miasta został oprotestowany i wrzucony do kosza.

A niby gdzie mieli by ją przenosić?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”