Dolnych Młynów Kraków - Noho Investment (mieszkania i usługi w centrum) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
bartekrk

Re: Dolnych Młynów Kraków - Noho Investment (mieszkania i usługi w centrum) - opinie na forum

Postautor: bartekrk » 23 sie 2023, 16:32

Peace pisze:
Dolnych Młynów 10 to znacznie więcej niż apartamenty. Chcąc odpowiedzieć na potrzeby, a nawet wyprzedzić oczekiwania mieszkańców, zaprojektowaliśmy przestrzenie wspólne inwestycji, które wyniosą komfort codziennego życia na wyżyny. Prywatna sala kinowa, sala fitness, pokój klubowy, sauna to tylko wybrane z N-liczby udogodnień, które oferujemy mieszkańcom w standardzie. Nazywamy to Standardem do potęgi N
Zna ktoś pozostałe udogodnienia, które mają razem tworzyć standard ultrapremium?

I pomyśleć, że ludzie mieszkający m.in. na wsi w domach, mają tego typu "n-udogodnienia" od lat i żyją w przekonaniu, że to nic szczególnego.
No ale może ten ultra premium standard polega na tym, że cała kamienica będzie mogła z tego korzystać równocześnie, a tak to człowiek sam w domu ćwiczy i sam w saunie musi siedzieć, a nie z sąsiadem?

Liczyłem, że w tej cenie to każdy większy apartament będzie miał swoje pomieszczenia tego typu.
oj noho noho...

pozdro

Re: Dolnych Młynów Kraków - Noho Investment (mieszkania i usługi w centrum) - opinie na forum

Postautor: pozdro » 23 sie 2023, 21:02

Jak tak dalej pojdzie z temperaturami to bedziemy mieli uchodźców klimatycznych z calej EU Aczkowliek sa lepsze nadmorskie miejscowki z łagodniejszym klimatem jakies gdański Amsterdamu Kopenhagi, Hamburgi czy nawet w polnocnej Hiszpanii znajdzie jakies Asturie

Nowy

Postautor: Nowy » 04 sty 2024, 10:36

Byłem niedawno w okolicy i coś tam się zaczęło dziać, jakieś ciężkie prace są prowadzone.

Obrazek

Może ma ktoś jakieś lepsze zdjęcia inwestycji przy Dolnych Młynów i podzieli się na forum nimi?

Nowy

Postautor: Nowy » 04 sty 2024, 10:38

Tu jakby nie wiele się nie zmieniło, ale może coś dzieje się w środku.

Obrazek

Mam wrażenie, że dosyć niespiesznie idzie im ta inwestycja.

MNF

Postautor: MNF » 16 mar 2024, 16:19

Peace pisze:
Dolnych Młynów 10 to znacznie więcej niż apartamenty. Chcąc odpowiedzieć na potrzeby, a nawet wyprzedzić oczekiwania mieszkańców, zaprojektowaliśmy przestrzenie wspólne inwestycji, które wyniosą komfort codziennego życia na wyżyny. Prywatna sala kinowa, sala fitness, pokój klubowy, sauna to tylko wybrane z N-liczby udogodnień, które oferujemy mieszkańcom w standardzie. Nazywamy to Standardem do potęgi N
Zna ktoś pozostałe udogodnienia, które mają razem tworzyć standard ultrapremium?

Tak jak w MATEXI - winda :)

megi

Postautor: megi » 11 wrz 2024, 12:03

Nie wiem dlaczego śmiejesz się z windy? Ja nie kupiłabym mieszkania w bloku bez niej ; ) A swoją drogą, to chyba trwają konsultacje odnośnie tego, jak Noho Investment miałoby przebudować ul. Dolnych Młynów i Czarnowiejską, które z inwestycją graniczą. Ciekawe czy uda się tam wprowadzić jakieś drzewa, wcześniej rosły tam te topole, ale je wycięto po protestach. Ciekawe co zaproponują.

Peace

Postautor: Peace » 11 wrz 2024, 12:20

megi pisze:Nie wiem dlaczego śmiejesz się z windy? Ja nie kupiłabym mieszkania w bloku bez niej ; )

Winda w nowym budownictwie przy wyższych budynkach to obowiązek.

A ta inwestycja jest reklamowana jako ultrapremium stąd zagwozdka czym się wyróżnia, aby się tak reklamować.

Nowy

Postautor: Nowy » 08 mar 2025, 22:11

Ciekawi mnie jak oni to jeszcze długo będą budować i czy to będzie jakaś etapowane czy mają zamiar oddać wszystko w tym samym czasie? Bo mam wrażenie, że pracę tam nie posuwają się w jakimś bardzo szybkim tempie. Ale też nie było mnie tam chwilę w okolicach ulicy Dolnych Młynów i być może jak wybiera się tam na spacer, to coś mi zaskoczy

Nowy

Postautor: Nowy » 08 mar 2025, 22:14

Peace pisze:A ta inwestycja jest reklamowana jako ultrapremium stąd zagwozdka czym się wyróżnia, aby się tak reklamować.

Przyznam, że też mnie ciekawi, co takiego super premium będzie w tej inwestycji? Może jakoś wspaniale będą wykończone części wspólne, może będą jakieś dodatkowe udogodnienia dla mieszkańców? Nie wiem, ale zdaje się że deweloper Noho Investment nie buduje w swoich inwestycjach basenów, więc na taką chyba nie liczył, chociaż kto wie.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”