Cześć.
W tym wątku będziemy wymieniać się wiedzą techniczną jak i administracyjną. Jestem pewny , że w naszej społeczności są specjaliści w różnych branżach.
Celem jest wzajemna pomoc w przypadku wątpliwości co do poprawnego wykonania naszych mieszkań oraz w etapie wykańczania mieszkań doradztwo i ewentualna wymiana kontaktów wykonawców , którzy mogą nam realizować prace wykończeniowe w różnych branżach.
Na etapie zawiązywania wspólnoty, potrzebni będą tez specjaliści administracji, wymiana wiedzy i doświadczeń na temat firm obsługujących tego typu osiedla, tak żebyśmy mogli wybrać optymalną Kosztowo i jakościowo firmę do obsługi naszego osiedla.
Zacznę od siebie.
Moja specjalność to Elektrotechnika
Posiadam świadectwa kwalifikacji do Dozoru i Eksploatacji instalacji i Urządzeń elektrycznych do 30 kV. Jeśli ktoś potrzebuje porady nie ma problemu.
Specjaliści w naszej społeczności.
Re: Specjaliści w naszej społeczności.
Hej, fajna inicjatywa!
Ja nie mam żadnej specjalności, ale na pewno chętnie będę angażowała się w życie wspólnoty (etap 3).
Myślę, że poszczególne wspólnoty powinny połączyć siły, wówczas na pewno lepiej i wygodniej będzie się nam mieszkało na tym osiedlu.
Ja nie mam żadnej specjalności, ale na pewno chętnie będę angażowała się w życie wspólnoty (etap 3).
Myślę, że poszczególne wspólnoty powinny połączyć siły, wówczas na pewno lepiej i wygodniej będzie się nam mieszkało na tym osiedlu.
Re: Specjaliści w naszej społeczności.
Cześć
Świetny pomysł
ja pracuję w laboratorium medycznym, więc o budowach i wykończeniach wiem nie wiele, ale planuję udzielać się we wspólnocie mieszkaniowej
bałam się, że wśród sąsiadów będzie mało zaangażowanych społecznie osób, a na razie wygląda na zupełnie odwrotną sytuację
P.s. czekam na mieszkanie w I etapie
Pozdrawiam

Świetny pomysł

P.s. czekam na mieszkanie w I etapie

Pozdrawiam

Wróć do „Nowy Targówek od Atal Warszawa - forum mieszkańców osiedla”