Ulina pisze:Witam. Ludzie mieli w rezerwacji mieszkania pod kredyt 2%. Teraz prawie wszystko sprzedane. Standard wykończenia dobry. Ceny tańsze niż na Ozonie który zawsze cenę trzymał. Dziedziniec jest w środku niestety dostępny dla wszystkich. Z mini placem zabaw. Widok na dziedzinice równa się widok na hotel system ale jednoczesnie na Kraków. Myśleliśmy że będzie gorzej. Windy schindlera. Wszystkie miejsca przed blokiem i na poziomie 0 sprzedane. Nie wiem czy na minus 1 zostały. Ich cena to obecnie 40tys. Dużo za miejsce gdzie skóra octawia ciężko stanąć i drzwi otworzyć. Okolica ok. Kto chce to mieszka na północy. Kto chce to na południu. Aha i nie słychać 29list. Okna wydaja sie być bardzo dobre w tym wzgledzie.
Dzięki za podzielenie się opinią, na dziedziniec nie zajrzałem, wrzucisz jakieś zdjęcie? Ciekawi mnie, jak wygląda. A co do miejsc postojowych, to wydawało mi się, że ich szerokość została zwiększona w ostatnich latach i teraz ma to być minimum 2,5 metra, szału nie ma, ale jednak lepiej niż 2,3 metra.