Wizualizacja: deweloper Bryksy
Ale sam budynek nieco mi przypomina inny blok mieszkalny, który ta sama firma postawiła już kiedyś w tej okolicy. Spoko z tym też, że są wysokie okna.
megi pisze: Pytanie jaki widok będzie przez takie okna, ale jeżeli będą to domy jednorodzinne, to z wyższych pięter może być tam nieźle.
megi pisze:A tak z ciekawości, zdjęcie było robione dronem latającym na odpowiedniej wysokości (czwartego piętra)?
Fei pisze:megi pisze: Pytanie jaki widok będzie przez takie okna, ale jeżeli będą to domy jednorodzinne, to z wyższych pięter może być tam nieźle.
Plus minus widok z wysokości czwartego piętra. Forum nie pozwala na wrzucenie zdjęć w wyższej jakości, jeśli ktoś jest zainteresowany mogę udostępnić
Stregoborr pisze:Czy możesz mi przesłać to zdjęcie w wiadomości prywatnej? Akurat wybraliśmy mieszkanie na 4 piętrze z tym widokiem
Fei pisze:Stregoborr pisze:Czy możesz mi przesłać to zdjęcie w wiadomości prywatnej? Akurat wybraliśmy mieszkanie na 4 piętrze z tym widokiem
Masz zablokowane prywatne wiadomościMożesz wysłać do mnie to odpiszę
Wróć do „Lipska 16 Kraków od Bryksy - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości