Sołtysowska 23 Kraków od Develocity - opinie i informacje na forum (Czyżyny)
Re: Sołtysowska 23 Kraków od Develocity - opinie i informacje na forum (Czyżyny)
Zdaje się, że od strony, gdzie jedzie się w stronę budowanego ronda Sątysowska - Centralna.
Re: Sołtysowska 23 Kraków od Develocity - opinie i informacje na forum (Czyżyny)
iti pisze:Zdaje się, że od strony, gdzie jedzie się w stronę budowanego ronda Sątysowska - Centralna.
A skąd informacja o tej potencjalnej nowej inwestycji? W tym miejscu zupełnie nic się nie dzieje, a "gospodarstwo" stoi jak stało

Dobrze spojrzeć na MSIP i wydane decyzje administracyjne w tej okolicy. Generalnie, to w okolicach Sołtysowskiej i nieco dalej, ul. Longinusa, to jeszcze więcej się tam pobuduje. I nic dziwnego, bo to nie są złe okolicę, choć trochę zdominowane przez elektrociepłownię i całkiem blisko Wisły.
Spojrzałem na ich stronę i o dziwo zostały 4 mieszkania tam do kupienia, więc prawie wszystko zeszło. Ciekawe w jakich to cenach sprzedawali, ale ja mam wrażenie, że ta okolica nie jest warta tych cen, które pokazali na początku, ale może to tylko moje subiektywne odczucie.
czyzy pisze:Spojrzałem na ich stronę i o dziwo zostały 4 mieszkania tam do kupienia, więc prawie wszystko zeszło. Ciekawe w jakich to cenach sprzedawali, ale ja mam wrażenie, że ta okolica nie jest warta tych cen, które pokazali na początku, ale może to tylko moje subiektywne odczucie.
Te 4 mieszkania są niesprzedane już od roku. Deweloper nie chce zejść z ceny, bo okolica w być może niedługim czasie zyska na atrakcyjności - bezpośrednio za blokiem na działkach miejskich będą już prawdopodobnie od tego roku rerealizowane prace w zakresie budżetu obywatelskiego z ostatnich lat (budowa placu zabaw, siłowni na świeżym powietrzu i pump tracku). Ma to być chyba pierwszy element Parku Woźniców
-
Karkowi pisze:czyzy pisze:Spojrzałem na ich stronę i o dziwo zostały 4 mieszkania tam do kupienia, więc prawie wszystko zeszło. Ciekawe w jakich to cenach sprzedawali, ale ja mam wrażenie, że ta okolica nie jest warta tych cen, które pokazali na początku, ale może to tylko moje subiektywne odczucie.
Te 4 mieszkania są niesprzedane już od roku. Deweloper nie chce zejść z ceny, bo okolica w być może niedługim czasie zyska na atrakcyjności - bezpośrednio za blokiem na działkach miejskich będą już prawdopodobnie od tego roku rerealizowane prace w zakresie budżetu obywatelskiego z ostatnich lat (budowa placu zabaw, siłowni na świeżym powietrzu i pump tracku). Ma to być chyba pierwszy element Parku Woźniców
Mieszkania w tej inwestycji sprzedaly sie juz w 2021. Zostaly tylko z duzymi tarasami od tego czasu ktore juz wtedy kosztowaly w okolicach 12.500 za metr i tak stoja do dzis.
Wrzucilbym to na parowkowa strone ale udam ze nie widze tego posta
pandkaCKratka pisze:Karkowi pisze:czyzy pisze:Spojrzałem na ich stronę i o dziwo zostały 4 mieszkania tam do kupienia, więc prawie wszystko zeszło. Ciekawe w jakich to cenach sprzedawali, ale ja mam wrażenie, że ta okolica nie jest warta tych cen, które pokazali na początku, ale może to tylko moje subiektywne odczucie.
Mieszkania w tej inwestycji sprzedaly sie juz w 2021. Zostaly tylko z duzymi tarasami od tego czasu ktore juz wtedy kosztowaly w okolicach 12.500 za metr i tak stoja do dzis.
Nie rozumiem, co masz na myśli. Że parku tam nie będzie? Ze ceny nieruchomości nie pójdą w górę?
-
Karkowi pisze:pandkaCKratka pisze:Karkowi pisze:Te 4 mieszkania są niesprzedane już od roku. Deweloper nie chce zejść z ceny, bo okolica w być może niedługim czasie zyska na atrakcyjności - bezpośrednio za blokiem na działkach miejskich będą już prawdopodobnie od tego roku rerealizowane prace w zakresie budżetu obywatelskiego z ostatnich lat (budowa placu zabaw, siłowni na świeżym powietrzu i pump tracku). Ma to być chyba pierwszy element Parku Woźniców
Nie rozumiem, co masz na myśli. Że parku tam nie będzie? Ze ceny nieruchomości nie pójdą w górę?
Ceny to the moon wiadomo. Odnosze sie do tego ze zostaly "tylko" 4 mieszkania.
A sam budynek tak wyszedł, mnie nie powala:

Lokalizacyjnie też to nie jest jakieś nie wiadomo co.

czyzy pisze:A sam budynek tak wyszedł, mnie nie powala:
Ten parter od Sołtysowskiej widoczny na pierwszym planie to za darmo powinni dawać.Zawsze , gdy tamtędy przejeżdżam ściskam mocniej kierownicę, by ze śmiechu nie narobić sobie kłopotów. Ciekawe, czy rolety były w cenie?

Wybacz, jeżeli obrażam Ci apartament. :D
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”