SirCinek pisze:michok pisze:SirCinek pisze:Jadąc palcem po mapie lokalizacja wydaje się ok. Może poza bliskością lamusowni.
Włączając street view (słabo znam okolice), mam wrażenie, ze to trochę dzikie tereny - dużo domów jednorodzinnych, blaszaków, niezagospodarowanej zielenii. Nie wiem czy bym chciał żeby żona/dzieci wracały tamtedy same po zmroku z przystanku komunikacji.
Ktoś mieszka w najblizszej okolicy i ma jakieś doswiadczenia (może jestem uprzedzony?). Na oko wygląda dużo lepiej niż Gałczyńskiego gdzie również odlecieli z cenami
Jak z dostępem do podstawowych usług/edukacji dla pociech?
Proponuję przejechać się i sprawdzić lokalizację. I zweryfikować czy aby mapy google na pewno są aktualne dla tej okolicy
Moją intencją nie było absolutnie obrażanie mieszkańców okolicy. Po prostu opisałem swoje spostrzezenia i obawy jako osoba postronna, która nie zna tej okolicy. W najblizszym mozliwym czasie się wybiorę, bo mieszkania są jak najbardziej na plus, lokalizacja z dostępem do komunikacji miejskiej też. Problemem wiecznie zakorkowana Nowohucka
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z deweloperem?
W ogole nie odebralem tego jako obraza. Napisalem serio. Mapy są z 2017 roku