Inwestycja ul. Powstańców / os. Piastów Kraków od Dom-Bud - forum i opinie
Re: Inwestycja ul. Powstańców / os. Piastów Kraków od Dom-Bud - forum i opinie
Są ceny na stronie budynku D
Rzeczywiście są już ceny na stronie. Półtora roku temu kupiłem tam mieszkanie 35 m za 310 tys. Teraz taki sam metraż 85 tys więcej. Mają rozmach 

ceny zostały zaktualizowane 

Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
Serio nie wiem kto to kupuje w takich cenach. Przecież te budynki nie dość ze brzydkie to jeszcze to koniec Krakowa
Może i brzydkie budynki, ale najlepsze układy mieszkań 4-pokojowych w okolicy, z dużymi przestrzeniami pomiędzy budynkami.
Dla każdego coś dobrego w okolicy.
Mamy brzydkie, ale funkcjonalne oraz ładne i klaustrofobiczne
Ceny jak widać odpowiednie, bo kupujacy się znajduja. Chore czasy...
Dodam, że z jednej strony koniec Krakowa, ale z drugiej posiadajac jakieś tam doświadczenie w tym mieście, mogę powiedzieć, że mieszka się tutaj lepiej niż w innych odległych lokalizacjach. Ba, nawet sołtysowska, która jest fajnie położona jest moim skromnym zdaniem gorszym miejscem do zamieszkania.
I w gruncie rzeczy nie jest aż tak daleko jakby mogło się wydawać. Owszem, w centrum za często bywać się nie będzie, jednak infrastruktura okolicy w obrębie 2-3 km jest bardziej niż dobra.
NIESTETY! deweloperzy za dużo od siebie nie wnieśli do tej okolicy. Ot wybudowali bloczki i po sprawie. Nie przybyło specjalnie zbyt dużo lokali usługowych, sklepów. A to przy coraz większym zaludnieniu okolicy uważam za spory minus długofalowo.
Dla każdego coś dobrego w okolicy.
Mamy brzydkie, ale funkcjonalne oraz ładne i klaustrofobiczne

Ceny jak widać odpowiednie, bo kupujacy się znajduja. Chore czasy...
Dodam, że z jednej strony koniec Krakowa, ale z drugiej posiadajac jakieś tam doświadczenie w tym mieście, mogę powiedzieć, że mieszka się tutaj lepiej niż w innych odległych lokalizacjach. Ba, nawet sołtysowska, która jest fajnie położona jest moim skromnym zdaniem gorszym miejscem do zamieszkania.
I w gruncie rzeczy nie jest aż tak daleko jakby mogło się wydawać. Owszem, w centrum za często bywać się nie będzie, jednak infrastruktura okolicy w obrębie 2-3 km jest bardziej niż dobra.
NIESTETY! deweloperzy za dużo od siebie nie wnieśli do tej okolicy. Ot wybudowali bloczki i po sprawie. Nie przybyło specjalnie zbyt dużo lokali usługowych, sklepów. A to przy coraz większym zaludnieniu okolicy uważam za spory minus długofalowo.
Po tym jak wszystko sie sprzedalo na poczatku sprzedazy to juz mnie nic nie zaskoczy. Tak paskudne bloki w tak slabym miejscu w tak nieracjonalnych cenach
LQS pisze:Po tym jak wszystko sie sprzedalo na poczatku sprzedazy to juz mnie nic nie zaskoczy. Tak paskudne bloki w tak slabym miejscu w tak nieracjonalnych cenach
To lepiej zobacz na ceny w interbudzie naprzeciwko…
Piast pisze:A czym jest ten budynek w osiedlu budowanym przez Dom-Bud przy os. Piastów / ul. Powstańców?
Wychodzi na to, że jednak przedszkole, i to samorządowe, a do tego też żłobek na ponad 40 dzieci. Na pewno przyda się w tej okolicy, choć patrząc na liczbę nowych bloków po sąsiedzku, to będzie raczej kropla w morzu potrzeb...
krakow.naszemiasto.pl/nowe-miejsce-edukacji-najmlodszych-nowohucian-miasto/ar/c1-9486863
Wiadomo, kiedy w sprzedaży będzie nowy etap?
Krakua pisze:
nowa mapka
dom-bud.pl/inwestycje/ul-powstancow-os-piastow
gdzie budynek C ?
Rozpoczęli sprzedaż mieszkań budynku E.
16 000 za mały metraż, grubo ?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”