Ma ktoś może aktualne zdjęcia budowy, którymi może się podzielić?
Pozdrawiam
[Bud. A] Osiedle Budimex Dobrego Kraków - zdjęcia z budowy nowego bloku
Re: [Bud. A] Osiedle Budimex Dobrego Kraków - zdjęcia z budowy nowego bloku
Witam
Kupilismy mieszkanie w II etapie,w części D4.Z racji,że aktualnie mieszkamy za granicą nie mamy możliwości na bieżąco 'podglądać' budowy.Czy ten ocieplony blok to juz nasz budynek D? Pozdrawiam serdecznie

Kupilismy mieszkanie w II etapie,w części D4.Z racji,że aktualnie mieszkamy za granicą nie mamy możliwości na bieżąco 'podglądać' budowy.Czy ten ocieplony blok to juz nasz budynek D? Pozdrawiam serdecznie

NIe, to jest Etap I Budynek A, ale generalnie budynek D będzie prawie identyczny 

izaol pisze:Witam![]()
W tym temacie macie w miarę aktualne zdjęcia budynku "D".
Budowa osiedla Dobrego Kraków - budynek D
szkoda że aranżacja odbiega wyglądem od wizualizacji. Ciekawe czy wejście do klatki wygląda tak jak miało wyglądać czy sprzedali kit 

Nie żebym głosił teorie spiskowe, ale jakoś zdjęć z samych mieszkań za dużo nie wrzucają...
Garaż wygląda ok, ale klatki wyglądają bardzo słabo i nic z wizualizacjami wspólnego nie mają, lipa...
Garaż wygląda ok, ale klatki wyglądają bardzo słabo i nic z wizualizacjami wspólnego nie mają, lipa...
A ja wybrałam się przed świętami trochę obfotografować osiedle
Podoba mi się nawet bok, choć zastanawia mnie jeszcze, co takiego dzieje się na ostatnim piętrze, gdzie ten niebieski worek zasłania balkon.

Bardzo przyjemnie prezentują się pół-loggie, myślę, że to bardzo praktyczne rozwiązanie, choć trochę mnie niepokoi jasna elewacja, pewnie po roku krakowskiego smogu, będzie już tylko szara :/

Widać, że wietrzą mieszkania, i dobrze, bo lepiej, żeby wtedy, jak je już będziemy odbierać, były dobrze wysuszone, żeby można było brać się sprawnie za prace wykończeniowe w mieszkaniu

I tu chyba część bloku, którą jestem najbardziej zawiedziona, bowiem jednak są różnice pomiędzy wizualizacją budynku, a wykonaniem, co już było na forum poruszane. Nie wygląda to źle, ale jednak liczyłam na więcej.

Bardzo przyjemnie prezentują się pół-loggie, myślę, że to bardzo praktyczne rozwiązanie, choć trochę mnie niepokoi jasna elewacja, pewnie po roku krakowskiego smogu, będzie już tylko szara :/

Widać, że wietrzą mieszkania, i dobrze, bo lepiej, żeby wtedy, jak je już będziemy odbierać, były dobrze wysuszone, żeby można było brać się sprawnie za prace wykończeniowe w mieszkaniu

I tu chyba część bloku, którą jestem najbardziej zawiedziona, bowiem jednak są różnice pomiędzy wizualizacją budynku, a wykonaniem, co już było na forum poruszane. Nie wygląda to źle, ale jednak liczyłam na więcej.
Wróć do „[Bud. A] (etap I) Osiedle Dobrego Kraków – forum mieszkańców budynku”