Oaza Mokotów Warszawa - opinie na forum
Oaza Mokotów Warszawa - opinie na forum
Wpadła mi w oko inwestycja Oaza Mokotów w Warszawie, podobają mi się takie nieduże bloki, z ładnymi elewacjami i dużymi oknami. Lokalizacja także wydaje się być bardzo przyzwoita, w pobliżu sporo terenów zielonych, komunikacja wydaje się być bardzo dobra. Buduje to spółka celowa jakaś i widzę, że sporo mieszkań tam już się sprzedało. Może ktoś podzieli się opinią o inwestycji, dlaczego warto tam kupić mieszkanie?
Re: Oaza Mokotów Warszawa - opinie na forum
Ładne, ale nie jest to tania inwestycja, choć faktycznie ciekawie zaprojektowana i w dobrej lokalizacji. Co ciekawe, sporo mieszkań już się tam sprzedało pomimo wysokich cen. Nieźle prezentują się mieszkania 4-pokojowe w inwestycji Oaza Mokotów, choć salon z aneksem kuchennym na ponad 50 metrach kwadratowych, to nie jest coś dla przeciętnego Kowalskiego. Ciekawie prezentuje się taki współczesny wykusz na elewacji (wizualizacja).
No i ciekawe, czy sąsiedztwo kortów tenisowych nie będzie uciążliwe. Jak myślicie?
No i ciekawe, czy sąsiedztwo kortów tenisowych nie będzie uciążliwe. Jak myślicie?
-
Re: Oaza Mokotów Warszawa - opinie na forum
Widziałem nagrania na którym odprowadzana jest woda poza obszar inwestycji (forum na . zielony skwer konduktora). Czy ktoś może wie skąd jest wypompowywana ta woda i jakie jest jej pochodzenie? Czy ktoś dysponuje informacja jaka jest nazwa tej innej inwestycji która kiedyś była budowana w tym obszarze (Piaseczynka / konduktorska / dolna) i została porzucona po zauważeniu problemów z woda na etapie budowy? Sąsiedzi którzy tam mieszkają pamiętają inwestycje ale nie znają nazwy?
Koleżanka mówiła mi ze są osoby które zrezygnowaly z zakupu i ich mieszkania są sprzedawane w cesji.
Koleżanka mówiła mi ze są osoby które zrezygnowaly z zakupu i ich mieszkania są sprzedawane w cesji.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”