Budowa Osiedla Ozon w Krakowie - zdjęcia / opinie / informacje
Budowa Osiedla Ozon w Krakowie - zdjęcia / opinie / informacje
Masz jakieś zdjęcia z budowy Osiedla Ozon w Krakowie, jeśli tak, to może podzielisz się nimi na forum?
Jak w ogóle budowa wygląda, bloki pną się w górę? Jak oceniasz szybkość postępów prac na placu budowy inwestycji?

Re: Budowa Osiedla Ozon w Krakowie - zdjęcia / opinie / informacje
oxygen pisze:Masz jakieś zdjęcia z budowy Osiedla Ozon w Krakowie, jeśli tak, to może podzielisz się nimi na forum?Jak w ogóle budowa wygląda, bloki pną się w górę? Jak oceniasz szybkość postępów prac na placu budowy inwestycji?
Szybko ida prace, maja byc gotowi z poczatkiem 2018 , wyglada naprawde solidnie bylem w tym tygodniu ogladac
Mniej więcej tydzień temu wyglądało to w ten sposób:)

Co do negocjacji, myślę ze około 3% spokojnie można wynegocjować. My kupiliśmy mieszkanie przez agencję nieruchomości to może dlatego więcej się nie udało, próbujcie;) W sumie Panu się należy prowizja, bo wcześniej pisałam z ozonem, ale mnie nie przekonali..
A słyszeliście coś o ul. Marczyńskiego? trochę się przeraziłam... mam nadzieję że już spokojnie - w przeciwnym wypadku będzie mi brakowało ochrony całodobowej:)

Co do negocjacji, myślę ze około 3% spokojnie można wynegocjować. My kupiliśmy mieszkanie przez agencję nieruchomości to może dlatego więcej się nie udało, próbujcie;) W sumie Panu się należy prowizja, bo wcześniej pisałam z ozonem, ale mnie nie przekonali..

A słyszeliście coś o ul. Marczyńskiego? trochę się przeraziłam... mam nadzieję że już spokojnie - w przeciwnym wypadku będzie mi brakowało ochrony całodobowej:)

Zdjęcia z budowy z 09.11.2017

Juz place zabaw robia i posadzone sa roslinki, zamontowane laweczki itd. 

Ma ktoś może informacje, czy budowa została zakończona?
Juz na ostatniej prostej, kwestia kilku dni 

Witam,
czy ma ktoś świeże zdjęcia z budowy?
czy ma ktoś świeże zdjęcia z budowy?
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”