Sikor pisze:Chciałbym wrzucić jakieś zdjęcie, niestety ze względu na rozmiar pliku nie jestem w stanie. Brak konkretów? Może warto poczytać co się dzieje w inwestycjach murapolu w Gliwicach, w Krakowie na Złocieniu.
Nie rozumiem co mają głowice termostatyczne do tego co pisałem wcześniej? Nic o nich nie wspominałem i na pewno ich brak nie był powodem zalania całego szachtu w budynku. Podejrzewam, że są i na tym forum pracownicy tego wiodącego dewelopera... Kupiłem mieszkanie ze względu na ówczesną cenę i lokalizację ale jakbym wiedział to co teraz to bym poszukał innej inwestycji innego dewelopera. Tak wiem, tam również byłyby usterki i inne smutki ale nie zmienia to faktu, że murapol NIE JEST uczciwym i dobrym deweloperem.
O głowicach pisałem do Moniki KT

Niestety, forum tylko przeglądam i nigdy nie sugeruję się tam opiniami, bo nie mam możliwości weryfikacji kto je pisze, czy są prawdziwe itd. Nie odbierz mnie źle - nie uważam, że Twoje poglądy są fałszywe lub nie masz racji.
Życzę sobie i Wam, aby osoby postronne które zauważą nieprawidłowości na budowie, po prostu zgłaszały je do nadzorów budowlanych - nie do nadzorów forum internetowych