Inwestycja Tetris Kraków od Modern Living Development Sp. z o.o. - opinie na forum
Inwestycja Tetris Kraków od Modern Living Development Sp. z o.o. - opinie na forum
Jeszcze jedna inwestycja, tym razem przy ul. Piaskowej w Krakowie o dosyć oryginalnej i śmiałej nazwie Tetris. Nie wiem czy z mojej perspektywy mieszkanie w Tertisie do atrakcyjna perspektywa, ale może kogoś to przekonuje. Wizualizacje faktycznie wyglądają całkiem oryginalnie, jak na to, co się buduje w Krakowie. Budynków ma powstać 5, a w nich 10 mieszkań, więc znów więcej niż jedno na budynek. Ktoś może podzieli się doświadczeniami z mieszkania w czymś takim? Piaskowa w Krakowie to dobre miejsce?
Re: Inwestycja Tetris Kraków od Modern Living Development Sp. z o.o. - opinie na forum
Zaintrygowała mnie nazwa i stwierdziłem, że poszukam:

Wizualizacja: Modern Living Development
Faktycznie budynki wyglądają, jakby były poskładane z kilku brył, pewnie może się podobać. Ale to znów nie domy, tylko budynki dwulokalowe, więc ma się nad sobą albo pod sobą sąsiada, a jak mieszka się na wyższej kondygnacji, to trzeba wchodzić po schodach i ma się balkon (loggię), a ogródek ma sąsiad na dole.
Na obu kondygnacjach mieszkania mają ok. 73 metrów kwadratowych i trzeba przyznać, że mają bardzo dobre układy, tj. w każdym zmieszczą się 3 pokoje oraz salon wraz z aneksem kuchennym. Na tym metraży znalazło się także miejsce na garderobą oraz dwie łazienki.
Co myślicie?

Wizualizacja: Modern Living Development
Faktycznie budynki wyglądają, jakby były poskładane z kilku brył, pewnie może się podobać. Ale to znów nie domy, tylko budynki dwulokalowe, więc ma się nad sobą albo pod sobą sąsiada, a jak mieszka się na wyższej kondygnacji, to trzeba wchodzić po schodach i ma się balkon (loggię), a ogródek ma sąsiad na dole.
Na obu kondygnacjach mieszkania mają ok. 73 metrów kwadratowych i trzeba przyznać, że mają bardzo dobre układy, tj. w każdym zmieszczą się 3 pokoje oraz salon wraz z aneksem kuchennym. Na tym metraży znalazło się także miejsce na garderobą oraz dwie łazienki.
Co myślicie?
Re: Inwestycja Tetris Kraków od Modern Living Development Sp. z o.o. - opinie na forum
A nie jest tak, że ul. Piaskowa ma iść do przebudowy wreszcie? Tym też miałby być objęty rejon, gdzie mają powstać te budynki? W ogóle, to co myślicie o takim miejscu zamieszkania w mieście? Zwłaszcza, gdyby to były nie mieszkania, tylko takie domy dla rodziny? Garaży chyba tu nie ma, co jednak jest dużym minusem, bo przecież w większości nowych bloków są, a nie po to wybiera się mieszkanie w domu, żeby mieć gorzej niż w bloku, przynajmniej ja tak uważam.
Ma ktoś może jakieś zdjęcia tej inwestycji? Na jakim to jest etapie? Wygląda tak, jak na tych wizualizacjach?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”