Według deklaracji z administracji miała być na dniach, a nawet znaki nie zostały jeszcze postawione.
Cale osiedle zastawione jest szrotem i ciężko przejść chodnikiem z siatkami z Żabki. Z rana naklejone dwa karne kut..y, a zamówiłem kolejnych 10

Adam01 pisze:Orientuje się ktoś kiedy wprowadzona zostanie wreszcie strefa zamieszkania![]()
Według deklaracji z administracji miała być na dniach, a nawet znaki nie zostały jeszcze postawione.
Cale osiedle zastawione jest szrotem i ciężko przejść chodnikiem z siatkami z Żabki. Z rana naklejone dwa karne kut..y, a zamówiłem kolejnych 10![]()
Mar G pisze:jak się podoba zmiana z maila z g.14.47 .... ?
nieporozumienie jakieś...
avagen pisze:Też bardzo mi się to nie podoba.
Mar G pisze:nie mówiąc o wygodzie dla szajek złodziei które grasują po krakowskich osiedlach ostatnio - dajemy im nieskrępowane okienko 7-19 do buszowania.
pandg pisze:Mar G pisze:nie mówiąc o wygodzie dla szajek złodziei które grasują po krakowskich osiedlach ostatnio - dajemy im nieskrępowane okienko 7-19 do buszowania.
Wysłałem maila do p. Litynskiego. Nie możemy się na to zgodzić. Inna sprawa, po co jest przy każdej furtce przycisk od zwolnienia zamka od strony osiedla, skoro wystarczy przekręcić klamkę i sam byłem świadkiem jak z zewnątrz wkładają rękę pomiędzy pręty furtki i bez problemu otwierają furtkę od zewnątrz…
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości