Budowa I etapu inwestycji Przybyszewskiego 64 Kraków - deweloper Atal

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Przybyszewskiego 64 za którą odpowiada deweloper Atal. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
oleo

Budowa I etapu inwestycji Przybyszewskiego 64 Kraków - deweloper Atal

Postautor: oleo » 05 gru 2016, 18:46

A ja ostatnio byłem się przejść po okolicy, w której powstaje inwestycja Przybyszewskiego 64 Kraków od dewelopera Atal, bardzo głęboki wykop zrobili i widać, że trochę się boją, że coś się zawali, bo dużo tych podpór użyli na budowie, przez co wszystko wygląda dosyć niesamowicie :)

Obrazek

Prace chyba idą nieźle, powstaje całkiem sprawnie poziom podziemny, może prace ze względu na zimę nieco zwolnią, ale nie wydaje mi się, żeby jaoś specjalnie :) Sam wykop robi spore wrażenie i będzie z tego kiedyś chyba niezły podziemny labirynt.

Obrazek

Ciekawi mnie także ten wykop znajdujący się kawałek od budynków, chyba nie będzie tam tunelu z wjazdem do garażu ;) Orientujecie się o co z tym może chodzić?

Obrazek

Jest tu może ktoś, kto kupił już tam mieszkanie od dewelopera Atal i może podzielić się swoimi doświadczeniami i opiniami o deweloperze oraz samej inwestycji Przybyszewskiego 64 na forum :?: Mnie się cały czas całkiem podoba ta okolica, choć ciekawi mnie, kiedy ktoś się pozbędzie znajdujących się tam działek i co ewentualnie mogłoby powstać na ich miejscu, choć patrząc na lokalizację, to albo mieszkaniówka, albo biurowce...

ragar

Re: Budowa I etapu inwestycji Przybyszewskiego 64 Kraków - deweloper Atal

Postautor: ragar » 07 sie 2017, 1:25

Ma ktoś może jakieś zdjęcia z tego, jak w tej chwili wygląda budowa inwestycji Przybyszewskiego 64 od Atalu :?: Chętnie bym zobaczył jak to teraz wygląda i poznał jakieś opinie o tym, jak ma się budowa prowadzona przez tego dewelopera :)

oleo

Re: Budowa I etapu inwestycji Przybyszewskiego 64 Kraków - deweloper Atal

Postautor: oleo » 07 sie 2017, 11:28

Proszę bardzo, tu zdjęcia z tego, jak Atal buduje osiedle Przybyszewskiego 64 w Krakowie :)

Obrazek

Co prawda fotki mają już kilka dni, więc pewnie coś mogło się zmienić, ale mniej więcej tak się to prezentuje aktualnie.

Obrazek

Trwa już ocieplanie i tworzenie elewacji na budynkach, okna widać już wstawione.

Obrazek

Obrazek

Ciekawe kiedy deweloper Atal ruszy z kolejnymi etapami tego projektu, najlepiej by było, gdyby cale nasze osiedle zostało w miarę szybko dokończone :)

Obrazek

Dobrze, że w najbliższym sąsiedztwie też jest już kończona budowa inwestycji Garden Lane Kraków, bo trochę zejdzie przez to uciążliwości z okolicy.

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”