tramwaje
lovekrakow.pl/aktualnosci/ktore-tramwaje-zobaczymy-na-trasie-lagiewnickiej-sa-pierwsze-informacje_45453.html
Trasa Łagiewnicka w Krakowie - budowa / zdjęcia i opinie na forum
Re: Trasa Łagiewnicka w Krakowie - budowa / zdjęcia i opinie na forum
Pytanie jaką funkcje mają pełnić generalnie te drogi?

span pisze:Pytanie jaką funkcje mają pełnić generalnie te drogi?
A to nie są jakieś drogi dojazdowe do posesji znajdujących się wzdłuż trasy? To chyba na ruch lokalny, jak drogi wzdłuż autostrady.
neo pisze:span pisze:Pytanie jaką funkcje mają pełnić generalnie te drogi?
A to nie są jakieś drogi dojazdowe do posesji znajdujących się wzdłuż trasy? To chyba na ruch lokalny, jak drogi wzdłuż autostrady.
Właśnie chyba nie bo ja tam żadnych potencjalnych posesji nie widzę a jak ostatnio byłem to te drogi łączą się po prostu z chodnikiem/ścieżką rowerową więc trochę bez sensu
Posesji chyba może nie być, ale wystarczy, że są działki, do których trzeba było zapewnić dojazd.
neo pisze:Posesji chyba może nie być, ale wystarczy, że są działki, do których trzeba było zapewnić dojazd.
Napisałem o potencjalnych posesjach...
Wszystkie działki wzdłuż tej drogi mają zapewniony dojazd od innych ulic.
Finito
5 lat jak z bicza strzelił ...
krakow.pl/aktualnosci/262876,26,komunikat,w_sobote_otwarcie_trasy_lagiewnickiej.html
5 lat jak z bicza strzelił ...
krakow.pl/aktualnosci/262876,26,komunikat,w_sobote_otwarcie_trasy_lagiewnickiej.html
Nie chcę myśleć o tym, ile potrwa budowa Trasy Zwierzynieckiej przy takim tempie. A Trasy Ciepłowniczej czy Trasy Bagrowej, to w ogóle możemy nie dożyć ; )
Nowy pisze:Nie chcę myśleć o tym, ile potrwa budowa Trasy Zwierzynieckiej przy takim tempie. A Trasy Ciepłowniczej czy Trasy Bagrowej, to w ogóle możemy nie dożyć ; )
Dokładnie, a wystarczyło tyle nie utopić w Stadion Wisły...
asander pisze:Nowy pisze:Nie chcę myśleć o tym, ile potrwa budowa Trasy Zwierzynieckiej przy takim tempie. A Trasy Ciepłowniczej czy Trasy Bagrowej, to w ogóle możemy nie dożyć ; )
Dokładnie, a wystarczyło tyle nie utopić w Stadion Wisły...
i ile się jeszcze uda utopić w nim.... bez wyraźnego efektu na +
śmialiśmy się z "Misia" - a idea powstania tej kukły bardzo przypomina ten case
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”