Osiedle Prądnik Nowy Kraków ul. Pachońskiego od CP RE forum opinie
Re: Osiedle Prądnik Nowy Kraków ul. Pachońskiego od CP RE forum opinie
widzę, że pojawia się coraz więcej osób interesujących się tą inwestycją - sam jestem już prawie jednym z przyszłych właścicieli i wpadłem na pomysł, aby trochę uporządkować informację nt. Prądnik Nowy oraz powoli się poznawać 

Witam, w związku z zapytaniem od kilku osób, które chciałyby się w ramach osiedla Prądnik Nowy w Krakowie od CP RE integrować, założone zostało forum dla mieszkańców w ramach budujesie.pl. W takim razie zapraszam na nie osoby, które zamieszkają w tej inwestycji, oto ono, mam nadzieję, że będzie dobrze służyło 
Forum mieszkańców Osiedla Prądnik Nowy w Krakowie
Pozdrawiam,
admin

Forum mieszkańców Osiedla Prądnik Nowy w Krakowie
Pozdrawiam,
admin
mmm pisze:miś pisze:witam wszystkich.
właśnie kupiliśmy mieszkanko w tej inwestycji.
pozdrawiam wszystkich
miś
@miś, jeśli możesz, zdradź na którym piętrze mieszkanie
@Hiroszima – na poczatku z tego co wiem było 2%, zostało zmienione na 4%. Z mojej rozmowy wynikało że możliwe że będą ciut większe – ale nie wiem tego na pewno.
parter 70m/kw

-
miś pisze:mmm pisze:miś pisze:witam wszystkich.
właśnie kupiliśmy mieszkanko w tej inwestycji.
pozdrawiam wszystkich
miś
@miś, jeśli możesz, zdradź na którym piętrze mieszkanie
@Hiroszima – na poczatku z tego co wiem było 2%, zostało zmienione na 4%. Z mojej rozmowy wynikało że możliwe że będą ciut większe – ale nie wiem tego na pewno.
parter 70m/kwpiękne !!
No ogródek tam jest niesamowity jeżeli chodzi o rozmiar, mam nadzieję że po parapetówie nie będę musiał schodzić zbierać puszki

MarianŁącz pisze:miś pisze:mmm pisze:@miś, jeśli możesz, zdradź na którym piętrze mieszkanie
parter 70m/kwpiękne !!
No ogródek tam jest niesamowity jeżeli chodzi o rozmiar, mam nadzieję że po parapetówie nie będę musiał schodzić zbierać puszki
Albo pety

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”