Liczba punktów ochrony a wysokość czynszu - os. Nowy Targówek Warszawa

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Warszawie w inwestycji Nowy Targówek, za którą odpowiada deweloper Atal. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
Sylwia

Liczba punktów ochrony a wysokość czynszu - os. Nowy Targówek Warszawa

Postautor: Sylwia » 01 sie 2017, 21:48

Witam,
Co myślicie o liczbie punktów ochrony? Na planie zagospodarowania naliczyłam ich 5. Czynsze 7-8 zł są chyba mało realne...

hq_

Re: Liczba punktów ochrony a wysokość czynszu - os. Nowy Targówek Warszawa

Postautor: hq_ » 01 sie 2017, 22:34

Możesz podesłać ten plan? Na tym co mam nie widzę punktów ochrony, jedynie pomieszczenie ochrony.

Sylwia

Postautor: Sylwia » 02 sie 2017, 6:56

Chodziło mi o pomieszczenia. Sa w budynkach A B C1 H2 i G. Ale tu nie został zaznaczony.

Obrazek
Plan zagospodarowania

hq_

Postautor: hq_ » 02 sie 2017, 20:45

My kupowaliśmy mieszkanie ponad rok temu i nie było jeszcze planu w tej formie, a chętnie bym się przyjrzał.
Czy możesz wysłać to w lepszej jakości? Bo na tym obrazku małym ledwo coś widać.

alex

Postautor: alex » 03 sie 2017, 8:58

Ja także chętnie zobaczę ten plan osiedla Nowy Targówek w normalnym rozmiarze :) O ile się orientuję, to forum obsługuje pliki do wielkości mniej więcej ćwierć megabajta, a jakby coś, to zawsze można przesłać plik do admina i powinien dodać.

A co do ochrony, to po ostatniej podwyżce płacy minimalnej podobno znacznie tego rodzaju usługi podrożały, więc nie wiem czy to, co na planie, to nie będzie za dużo. Ale jak już będziemy mieszkać, to liczbę ochroniarzy da się zmniejszyć :)

Sylwia

Postautor: Sylwia » 04 sie 2017, 17:22

Mogę dodać tylko takiej jakości plan. Chyba trochę lepszy.

Obrazek

Wróć do „Nowy Targówek od Atal Warszawa - forum mieszkańców osiedla”