2 zdjęcia ze środy
investmap.pl/malborska-29.i14642/zdjecia/553443
Okien na razie nie widać. Coś czuję, że opóźnienie jest jednak większe niż 2 miesiące.
Zakładając te 2 miesiące opóźnienia to wszystkie okna powinny być wstawione do końca lipca.
Malborska 29 Kraków - deweloper Budomat - opinie na forum
Re: Malborska 29 Kraków - deweloper Budomat - opinie na forum
Ostatnio w weekend przejeżdżałem i żadnych okien jeszcze nie widziałem.
mateusz pisze:Ostatnio w weekend przejeżdżałem i żadnych okien jeszcze nie widziałem.
Wczoraj też nie było, ale myślę że podobnie jak Wy w mailu niedawno zostałem poinformowany, że do końca sierpnia będzie stan zamknięty.
We will see. Albo okna albo steropian skłądują już na 4 piętrze.
Zdjęcia ze środy i parę wcześniejszych
photos.app.goo.gl/JfyfrzqdwK36JonT6
Zrobili wjazd do podziemnego, mur od strony boiska, te daszki nad przepompownią na dziedzińcu (?).
Prawie wszystkie mieszkania (może jeszcze jakieś nie na zachodniej ścianie 4 piętra) mają już kable i rury.
Tak ja również dostałem maila z zapewnieniem, że nie ma opóźnień, a został zmieniony harmonogram prac i okna będą zamontowane w sierpniu.
Update :
Są pierwsze okna.
Dodałem jedno zdjęcie.
Są pierwsze okna.
Dodałem jedno zdjęcie.
Czy otrzymaliście wycenę wod.-kan. i CO? Ja otrzymałem tylko elektrykę i ścianki działowe.
Kilka rzeczy w wod-kan/co miałem modyfikowanych ale póki co wyceny na papierze nie dostałem.
Kilka rzeczy w wod-kan/co miałem modyfikowanych ale póki co wyceny na papierze nie dostałem.
Wiljer pisze:Czy otrzymaliście wycenę wod.-kan. i CO? Ja otrzymałem tylko elektrykę i ścianki działowe.
Również tych wycen nie otrzymałem, ale biorę pod uwagę, że ich zwyczajnie nie będzie o ile nie są jakoś rażące i dostarczyłeś to w terminie.
Ja np. dostałem klimatyzacji, elektryki i ogrzewania podłogowego.
Zakładam, że po prostu zmiana projektu w tych dwóch aspektach nie powoduje u nich dodatkowych kosztów i związku z tym nie ma konieczności dopłaty.
Tymczasem na budowie :
- stoją silosy do tynków,
- na dziedzińcu rusztowania i prawie wszystkie okna i balkony (barierki).
- barierki także na na zachodniej i północnej ścianie
keram pisze:Tymczasem na budowie :
- stoją silosy do tynków,
- na dziedzińcu rusztowania i prawie wszystkie okna i balkony (barierki).
- barierki także na na zachodniej i północnej ścianie
Zaktualizujesz może galerię o nowe zdjęcia? Lubię przejrzeć czasem

keram pisze:Wiljer pisze:Czy otrzymaliście wycenę wod.-kan. i CO? Ja otrzymałem tylko elektrykę i ścianki działowe.
Również tych wycen nie otrzymałem, ale biorę pod uwagę, że ich zwyczajnie nie będzie o ile nie są jakoś rażące i dostarczyłeś to w terminie.
Ja np. dostałem klimatyzacji, elektryki i ogrzewania podłogowego.
Zakładam, że po prostu zmiana projektu w tych dwóch aspektach nie powoduje u nich dodatkowych kosztów i związku z tym nie ma konieczności dopłaty.
Usuwałem 1 grzejnik więc pewnie oni nie mają dodatkowych kosztów

martyna pisze:Zaktualizujesz może galerię o nowe zdjęcia? Lubię przejrzeć czasem
photos.app.goo.gl/VuC5RpXuqXKPXFxv9
Z dzisiaj.
Jedno popołudniu.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”