Osiedle Bonarka Living od Echo Investment - opinie i forum o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
paskins007

Re: Osiedle Bonarka Living od Echo Investment - opinie i forum o inwestycji

Postautor: paskins007 » 10 mar 2022, 11:44

Vania pisze:Wiesz co, patrząc na to, jak wyglądają ceny na rynku i to na ile dobre ceny mają oni, to chyba dość ciężko będzie o jakiś rabat, ale zapytać zawsze warto ;)

Chyba jednak nie aż tak dobre te ceny, skoro trzeba rozruszać zainteresowanie odpowiadając na post sprzed 2 miesięcy z konta, które jedyne posty na właśnie w tematach inwestycji Echo ;)

Martab

Postautor: Martab » 10 mar 2022, 11:59

paskins007 pisze:
Vania pisze:Wiesz co, patrząc na to, jak wyglądają ceny na rynku i to na ile dobre ceny mają oni, to chyba dość ciężko będzie o jakiś rabat, ale zapytać zawsze warto ;)

Chyba jednak nie aż tak dobre te ceny, skoro trzeba rozruszać zainteresowanie odpowiadając na post sprzed 2 miesięcy z konta, które jedyne posty na właśnie w tematach inwestycji Echo ;)

Ceny podobne jak w Zesławicach od atal :P
Jak wolisz tereny zielony zamiast ruchliwych dróg to chyba wybór jest prosty :)

Mar G

Postautor: Mar G » 28 cze 2022, 12:31

Osiedle bohaterem mediów

krakow.tvp.pl/60976017/27062022-1830

Od 5:15

pozdro

Postautor: pozdro » 29 cze 2022, 19:02

Mi sie osiedla bardzo podoba tak lokalizacyjnie, aczkolwiek nie wiem jak halas i spaliny z sasiadujacych tras samochodowych

Rasel

Postautor: Rasel » 29 cze 2022, 20:04

Ani tam nie jest specjalnie cicho ani specjalnie głośno po prostu przeciętnie. Czy na Klimeckiego albo Przewozie czy na Lipskiej jest ciszej ? Raczej nie a bloków nastawionych jak kurniki. Rzeczywiście przy budynku A gdzie biegnie estakada jest głośniej ale tam przecież wszystkie mieszkania są na wynajem. Swoją drogą te ogródki w owym budynku trzeba nazwać patodeweloperką (ja to nazwałem mikro wybiegiem na papierosa). Weźcie pod uwagę że wcześniej czy później na Turowicza powstaną ekrany akustyczne.
Byłem w środku budynku i przy zamkniętym oknie jest cicho. Budynki B C i D są budowane już dalej ze sporymi ogledlosciami od siebie i jest tam po prostu przeciętnie. Dla porównania podam że oglądałem mieszkanie np na sento na górce narodowej i przy przelatującym samolocie co parę minut hałas byl znaczny.
Nie ma czegoś takiego jak cisza w mieście wszędzie jest ruch uliczny podjedzie śmieciarka ktoś coś remontuje przejeżdża tramwaj/karetka wieczorami zwykła rozmowa niesie się po osiedlu. Jeśli ktoś chce miec ciszę to proponuje kupić kawałek ziemi albo jakaś działkę za miastem.
Na koniec napisze że sam tam kupiłem mieszkanie głównie ze względu na lokalizację (bliskość centrum trasa łagiewnicka bliskość autostrady Bonarka kino siłownia i dużo terenów zielonych obok) ale wiem że są ludzie którzy powiedzą że obrzeża Krakowa są lepsze bo za x lat wybudują tramwaj. Generalnie rzecz biorąc to osiedle jest jednym z sensowniejszych biorąc pod uwagę nie tylko lokalizację ale i cenę.
Tyle moich odczuć nie każdy musi się zgadzać.
Pozdrawiam

pozdro

Postautor: pozdro » 30 cze 2022, 12:45

Tez mi sie wydaje ze bloki blizej Bonarki moga byc juz spoko jakies mieszkanie z widokiem na patio

Szymko

Postautor: Szymko » 15 lis 2022, 9:09

Dzień dobry, w jakiej cenie za m2 były mieszkania w budynku B o wielkości 73 m2 ?

DanielJames

Postautor: DanielJames » 15 mar 2023, 23:31

Tak wyglądają części wspólne na osiedlu Bonarka. Syf kila i mogiła po zaledwie roku? od oddania tego etapu.
Pomijam już nawet ten goły beton na klatkach.
Ale niech ktoś mi powie że podziurawiona odpadająca ściana na klatkach to jest obecny standard ?
Jak te klatki będą wyglądać jeszcze za parę lat ?

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 06 lut 2025, 15:21 przez DanielJames, łącznie zmieniany 2 razy.

bon

Postautor: bon » 16 mar 2023, 14:26

DanielJames pisze:Tak wyglądają części wspólne na osiedlu Bonarka. Syf kila i mogiła po zaledwie roku? od oddania tego etapu.
Pomijam już nawet ten goły beton na klatkach.
Ale niech ktoś mi powie że podziurawiona odpadająca ściana na klatkach to jest obecny standard ?
Jak te klatki będą wyglądać jeszcze za parę lat ?
Masakra.
Deweloper pewnie ma to gdzieś.

To już skończone jest? Zostawili goły beton i to jeszcze wygląda, jakby był nie do końca oczyszczony / wyrównany, choć może to tylko takie wrażenie. Ciekawe czy za kilka lat ludzie się będą zrzucać na to, żeby tam ułożyć jakieś płytki i pomalować ściany. W każdym razie wygląda to na niezłe dziadostwo.

DanielJames

Postautor: DanielJames » 16 mar 2023, 15:55

Na to wygląda że skończone przez dewelopera który przedstawia się jako półka wyżej jeśli chodzi o jakość.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”