5 cech dobrze wykończonego mieszkania

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
kunegunda szybka

Re: 5 cech dobrze wykończonego mieszkania

Postautor: kunegunda szybka » 10 lip 2021, 23:29

Jak obiecałam, pokażę wam nowości ze świata designu. Każdemu prestiżowemu apartamentowi nadadzą dodatkowej elegancji i sznytu. Dzisiaj bierzemy na tapetę… TAPETY w mediolańskim stylu :D

Warto zatrzymać się tutaj na moment i wyjaśnić, gdzie stosuje się dekoracje i grafiki ścienne. Otóż wszędzie, jeżeli tylko budżet nam na to pozwala!
Doskonale nadają się do łazienek, eliminując passé fugi, wielkich salonów, intymnych sypialni, kuchni i przedpokoi. Jak zatem widzicie to bardzo modne i praktyczne rozwiązanie :!:

Obrazek
Obrazek

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 13 gru 2021, 19:01

Odkurzam po wielu prośbach onegdaj jakże popularny wątek i podpowiadam wspaniałe, aczkolwiek nietanie rozwiązanie w kuchni. Wspaniały nowoczesny blat + zlew podwieszany to kompozycja, która podbiła ostatnio wasze serca i cieszy się nad wyraz szalonym powodzeniem!
Obrazek

Sami powiedzcie czy nie prezentuje się szykownie na tle starszych i na nieszczęście często i gęsto ciagle spotykanych rozwiązań?
Obrazek

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 17 sty 2022, 19:37

Co powiecie na łazienkowe uosobienie luksusu czyli automatyczną toaletę myjącą?
Rozwiązanie tak praktyczne jak eleganckie, o którym bez wątpienia marzy większość.

Czyż nie prezentuje się wręcz królewsko w łazience :?:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czy niedzisiejsza już alternatywa warta jest zaoszczędzonego grosza? Pozostawiam Waszej ocenie :idea:
Obrazek

SmokWawelski

Postautor: SmokWawelski » 17 sty 2022, 19:49

Przeciez to juz dzisiaj standard. Watpie zeby ktokolwiek tu z piszacych nie mial takich usprawnien... :shock:

Rak

Postautor: Rak » 17 sty 2022, 19:52

.. wiadomo kto na forum często wrzuca obrazki z toaletą :)

Oczywiście ja takiej nie posiadam.

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 17 sty 2022, 19:59

Rak pisze:Oczywiście ja takiej nie posiadam.

Gorąco polecam, jeżeli nas tylko stać - za niewielkie pieniądze można poczuć się jak dziedzic na tronie lub jak w hotelu w Dubaju.

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 25 sty 2022, 19:05

Cześć, tu wasza Kundzia :) Ostatnio coraz częściej pytacie mnie, jak macie z klasą wykończyć swoje mieszkanie, wiec śpieszę z informacją, że już niedługo ruszam z kanałem na yt, z którego wszystkiego się dowiecie ;)

Na zachętę kolejna cenna rada i próbka dobrego smaku - z dumą przedstawiam „dobrze dobrane kolory”. Kolory mają niebagatelne znaczenie i wpływają na wygląd mieszkania, jak również nasze samopoczucie. Zobaczcie jak dobrze wyglada to u mnie, gdy kolor nie zawodzi:

Obrazek

a jak, gdy przeszarżujecie u siebie albo nie pomalujecie wcale:
Obrazek
Obrazek

inwestorzzagranicy

Postautor: inwestorzzagranicy » 25 sty 2022, 20:34

Przykro nam ale widać które zdjęcia są pobrane a które zrobione przez ciebie. Trochę wściekły ten róż.

kupujecochce

Postautor: kupujecochce » 28 sty 2022, 0:15

Świetne to pierwsze mieszkanie. Polscy architekci? Czuć rękę światowca.

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 09 lut 2022, 20:25

Jak zdołali się Państwo przekonać nie raz i nie dwa, ale już niejednokrotnie, zawsze podążam za aktualnymi trendami z największych stolic świata. Tokio, Paryż, Londyn to dla mnie chleb powszedni i doskonale widać to w moich propozycjach :!:

Dzisiaj rzecz, bez której ciężko wyobrazić sobie obecnie dobre wykończenie mieszkania. Ukryte drzwi + zamki magnetyczne to absolutny must have trendi apartamentu:

Obrazek
Obrazek

Sami przyznajcie, że efekt jest onieśmielający i nieporównywalny ze starym:
Obrazek

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”