Mieszkanie na parterze - problem
Mieszkanie na parterze - problem
Witajcie mam taki problem. No wiec kupiłem mieszkanie na parterze za bardzo duże pieniądze. Nie chce podawać konkretnej kwoty ale powiedzmy ze między 12-16 tys za metr. W sumie nieważne. No i jak zacząłem wykańczać to zauważyłem ze sporo ludzi chodzi mi pod oknami. Boje się ze jak zaczną wprowadzać się ludzie to takich sytuacji będzie jeszcze więcej. Nie mogę już zrezygnować z zakupu. Co w tej sytuacji można teraz zrobić?
-
Re: Mieszkanie na parterze - problem
Znaleźć drugiego jelenia co odkupi za 16, mieszkania w tym roku mają ponoć nadal drożeć więc z pewnością zarobisz 

Mozna by takze sprzedac je po realnej cenie np 8-9 tys za m2 i problem mamy z glowy.
Jeśli jest to Twój ogród i masz to w papierach to możesz zgłosić nagrać i zgłosić na policje 

Jak masz ogródek za oknem to posadź tuje czy jakiś bluszcz.
Dobierz krzewy lub panele 

Chodzi o to że mieszkanie jest naprawdę super - wiele osób chce go odkupić. Problemem jest tylko łażenie pod oknem. Po co typ tam chodzi?
Jeżeli to możliwe aby zastawić autem
kup jak najdłuższe i niech zastawia jezdnię czy chodnik, po którym chodzą. no ale pewnie się akurat tak nie da 

Remidiusz pisze:Chodzi o to że mieszkanie jest naprawdę super - wiele osób chce go odkupić. Problemem jest tylko łażenie pod oknem. Po co typ tam chodzi?
Zdefiniuj gdzie chodzi bo jeśli po twojej części (po twoim ogródku) to możesz coś z tym zrobić w porozumieniu ze wspólnota mieszkaniowa (może jeszcze deweloperem), natomiast jeśli mieszkanie np. balkonem przylega do chodnika nic nie możesz zrobić bo chodnik jest przeznaczony do ruchu pieszych… i nie możesz zakazać przechodu na chodniku jaki jest pewnie ujęty w planie inwestycji bo masz takie widzimisie…
Postaw szlaban i pobieraj opłaty, w zakopcu tak robią.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”