Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - Osiedle Banacha
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - Osiedle Banacha
Jakie dostaliscie daty odbiorow mieszkan???
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Activ - Osiedle Banacha
michal pisze:Jakie dostaliscie daty odbiorow mieszkan???
wow, A dostałeś już ...?!
Witam,
Od dwóch dni próbowałem dodzwonić się do kierownika. W końcu dziś mi się udało i ustaliłem termin odbioru mieszkania na 06 lipca. Ponoć był to pierwszy wolny termin.
Od dwóch dni próbowałem dodzwonić się do kierownika. W końcu dziś mi się udało i ustaliłem termin odbioru mieszkania na 06 lipca. Ponoć był to pierwszy wolny termin.
b0recki pisze:michal pisze:Jakie dostaliscie daty odbiorow mieszkan???
wow, A dostałeś już ...?!
No tak dostałem ale dopiero na 4 lipca
Witam sąsiadów. Jeśli chodzi o odbiór mieszkania to ja już po
Cała procedura trwała może 20 minut. Wszystko przebiegło bez problemów, komplet kluczy odebrany. Umowę z Tauronem również dziś podpisałem - podłączony będzie w poniedziałek (w tej części miasta podłącza są wykonywane w poniedziałki, środy i piątki - więc jeśli komuś zależy na czasie a np. jutro odbierze klucze warto od razu iść podpisać umowę).
Jeśli ktoś ma/miał zaplanowany transport to przez trzy dni nie będzie dojazdu do bloku bo robią drogę (asfalt), według kierownika w poniedziałek powinno już się dać dojechać. Pozdrawiam, a w razie pytań piszcie.

Jeśli ktoś ma/miał zaplanowany transport to przez trzy dni nie będzie dojazdu do bloku bo robią drogę (asfalt), według kierownika w poniedziałek powinno już się dać dojechać. Pozdrawiam, a w razie pytań piszcie.
sphinx pisze:Witam sąsiadów. Jeśli chodzi o odbiór mieszkania to ja już poCała procedura trwała może 20 minut. Wszystko przebiegło bez problemów, komplet kluczy odebrany. Umowę z Tauronem również dziś podpisałem - podłączony będzie w poniedziałek (w tej części miasta podłącza są wykonywane w poniedziałki, środy i piątki - więc jeśli komuś zależy na czasie a np. jutro odbierze klucze warto od razu iść podpisać umowę).
kiedy i z kim się kontaktowałeś że tak wcześnie miałeś odbiór bo np mi zależało na terminie (urlop) a dostałem dopiero na 4 lipca
Od co najmniej dwóch tygodni dzwoniłem i dopytywałem się u kierownika o termin i możliwość odbioru. Ja swój odbiór tak naprawdę dograłem wczoraj do południa (i choć początkowo też coś kierownik wspominał o lipcu to udało się na dzisiaj - mi tez zależało bo akurat miałem transporty z marketów budowlanych na 27 zamówione i nie chciałem ich zmieniać). I chyba tyle, żadnych innych metod nie stosowałem
Powiem tylko tyle, że są lokatorzy, którzy termin ustalali np. wczoraj i mają odbiór jutro. Pozdrawiam.

sphinx pisze:Od co najmniej dwóch tygodni dzwoniłem i dopytywałem się u kierownika o termin i możliwość odbioru. Ja swój odbiór tak naprawdę dograłem wczoraj do południa (i choć początkowo też coś kierownik wspominał o lipcu to udało się na dzisiaj - mi tez zależało bo akurat miałem transporty z marketów budowlanych na 27 zamówione i nie chciałem ich zmieniać). I chyba tyle, żadnych innych metod nie stosowałemPowiem tylko tyle, że są lokatorzy, którzy termin ustalali np. wczoraj i mają odbiór jutro. Pozdrawiam.
ja tak samo dzwoniłem przez 2 tygodnie ale mówił mi p Stefan ze nie ma wolnych terminów a wczoraj dzwoniłem kolo 12 i mi powiedział lipiec dzięki za informacje
michal pisze:sphinx pisze:Od co najmniej dwóch tygodni dzwoniłem i dopytywałem się u kierownika o termin i możliwość odbioru. Ja swój odbiór tak naprawdę dograłem wczoraj do południa (i choć początkowo też coś kierownik wspominał o lipcu to udało się na dzisiaj - mi tez zależało bo akurat miałem transporty z marketów budowlanych na 27 zamówione i nie chciałem ich zmieniać). I chyba tyle, żadnych innych metod nie stosowałemPowiem tylko tyle, że są lokatorzy, którzy termin ustalali np. wczoraj i mają odbiór jutro. Pozdrawiam.
ja tak samo dzwoniłem przez 2 tygodnie ale mówił mi p Stefan ze nie ma wolnych terminów a wczoraj dzwoniłem kolo 12 i mi powiedział lipiec dzięki za informacje
Jeśli bardzo ci zależy to spróbuj przedzwonić do niego jutro miedzy 7 a 8 rano (jeśli masz wolne lub możliwość podjechania to może się uda, wymyśl coś).
Jeśli chodzi o drogę dojazdową do naszego bloku to już jest gotowa i można swobodnie dojechać, pozdrawiam.
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”