III etap budowy osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud)
III etap budowy osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud)
Czy ktoś może wie jak będzie wyglądał III etap budowy ? chodzi głównie o to co będziemy mieć przed oknami od strony wschodniej... Pani w biurze nie potrafiła nam udzielić informacji na ten temat
Re: III etap budowy osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud)
Hej,
Jak przypuszczam i sadzac po usytuowaniu trzeciego budynku to wschodnie okna będą czesciowo na blok numer 2. Tak to z planu wyglada.
Ale to sa tylko moje przypuszczenia.
Chyba że chodzi Ci calkiem o 3 etap, ktory bedzie pomiedzy urzedem a powstajaca inwestycja to na to pytanie pewnie nikt Ci w ciagu najbliszzych mc, moze lat nie odpowie
Jak przypuszczam i sadzac po usytuowaniu trzeciego budynku to wschodnie okna będą czesciowo na blok numer 2. Tak to z planu wyglada.
Ale to sa tylko moje przypuszczenia.
Chyba że chodzi Ci calkiem o 3 etap, ktory bedzie pomiedzy urzedem a powstajaca inwestycja to na to pytanie pewnie nikt Ci w ciagu najbliszzych mc, moze lat nie odpowie
Tak chodzilo o 3 etap a nie 3 blok. Chcielibysmy wiedziec co bedzie przed naszymi oknami ale sie predko nie dowiemy...
Albo będzie to Urząd Skarbowy albo jakiś inny blok,
Ale obstawiam że urząd
Ale obstawiam że urząd
Osoby które kupiły mieszkania z 3 sypialniami czyli te narożne nie powinni się specjalnie martwić, działa jest lekko przesunięta więc nie powinni mieć zasłoniętego widoku, reszta nie wiem. Mam nadzieję że na tym etapie gdzieś już będą umieszczone miejsca typu boisko.
A czy nie można się sugerować tym, co jest na wizualizacjach z reklamą osiedla?

Ostatnio zmieniony 11 lip 2017, 20:35 przez jkmb, łącznie zmieniany 1 raz.
I jeszcze rzuty bardziej z perspektywy naszego bloku
Wiem, że to nie jest oficjalny plan, ale daje jakieś wyobrażenie.

Wiem, że to nie jest oficjalny plan, ale daje jakieś wyobrażenie.

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”